FCSB a anunțat ieri că Moruțan va merge la Istanbul în schimbul a 5,5 milioane de euro, o sumă uriașă având în vedere că vorbim despre un fotbalist promițător, dar care nu a demonstrat încă nimic. De asemenea, faptul că Galata transferă atât de scump de la o formație fără vreo performanță în ultimii 5 ani a ridicat semne de întrebare asupra mutării.
Totuși, aceasta se pare că se va realiza în cele din urmă, dar trebuie spus că negocierile dintre părți nu erau nici pe departe finalizate când FCSB a anunțat pompos transferul. Aseară, părțile trebuiau să aibă discuțiile finale și să semneze actele, însă negocierile au intrat în impas.

FCSB a anunțat un preț, turcii au descoperit că e vorba de cu totul altă sumă

Premier League
Inegalabilul Ronaldo. Recordurile stabilite, după o seară magică. Ce a zis Rangnick de prestația lui
12/03/2022 LA 21:11
Concret, turcii au vrut să ofere maximum 5 milioane de euro + bonusuri în funcție de performanțe, lucru confirmat de conducerea FCSB. Ca atare, s-a ajuns într-un punct mort, dar în această dimineață s-au reluat discuțiile și există toate premisele să se ajungă, în cele din urmă, la un numitor comun.
Galata nu a confirmat încă mutarea, evident, negocierile nefiind finalizate, dar presa turcă a scris în această dimineață că oferta grupării cim-bom e mai mică decât ce s-a anunțat în România. Mai exact, jurnaliștii de pe Bosfor au vorbit de doar 4,2 milioane de euro și de anumite bonusuri care vizează participarea în cupele europene.
Oficialii roș-albaștrilor au confirmat clauzele și, în teorie, pare destul de ușor ca banii aferenți să ajungă în conturile românilor. Astfel, există o clauză de 500.000 de euro legată de numărul de meciuri jucate și una de 1,5 milioane care vizează calificarea în Champions League.
În contextul în care Galata și-a trimis un negociator la București, sunt șanse mari totuși să se ajungă la un numitor comun, mai ales că oficialii FCSB sunt conștienți că nu vor obține probabil niciodată o sumă comparabilă în schimbul jucătorului.
Fotbal
Chelsea se destramă! City și Real Madrid se luptă pentru unul dintre cei mai valoroși jucători
12/03/2022 LA 15:16
Premier League
The Times: Chelsea ar putea intra în faliment. Klopp: "Responsabil e unul singur: Putin!"
11/03/2022 LA 12:55