Eden Hazard a suferit o nouă accidentare, care îl va ține departe de teren cel puțin 3 săptămâni. Aceasta este a 9-a oară când belgianul este scos din circuit de când a ajuns la Real Madrid, în 2019.
Înainte de a ajunge pe Bernabeu, nimic nu indica această perioadă neagră pentru Hazard, deoarece fostul jucător de la Chelsea nu părea predispus la astfel de accidentări, deși juca într-unul dintre cele mai dure campionate ale lumii.

Mourinho a prevestit în 2015 accidentările lui Eden Hazard

UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25
Totuși, Jose Mourinho avertiza încă de acum 6 ani că Hazard nu va putea rezista la infinit la loviturile pe care le primește meci de meci. Portughezul era supărat pe arbitrii din Anglia, considerând că aceștia nu-l protejează deloc pe belgian.
"Cred că oamenii îndrăgostiți de fotbalul din această țară ar trebui să se îndrăgostească de Eden Hazard. Cred că că modul în care, joc după joc, el este lovit de adversari fără a fi protejat de arbitru ne poate lăsa într-o zi fără Hazard. Au fost unul, două, trei, patru, cinci, zece faulturi asupra lui, faulturi agresive. L-au lovit, l-au lovit, l-au lovit, l-au lovit și băiatul rezistă, pentru că este un tip fantastic. Este puternic și are o formă fizică bună. Dar cred că aceasta este o problemă reală.", spunea Mourinho în 2015 în urma unei înfrângeri a lui Chelsea împotriva actualei sale echipe, Tottenham, în care belgianul a suferit mai multe atacuri dure din partea adversarilor.
Deși ultimele accidentări ale lui Hazard nu au avut legătură cu intrările dure ale adversarilor, prima accidentare gravă suferită de belgian după transferul în Spania s-a datorat unei lovituri încasate de la compatriotul său Thomas Meunier, într-un meci al Realului cu PSG în Champions League, în noiembrie 2019.
De câna ajuns la Real, Hazard a jucat doar în 35 de meciuri. Belgianul a lipsit din cauza accidentărilor în alte 43 de partide și va mai pierde cel puțin 5 dueluri în următoare periaodă.
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Fotbal
Situația incredibilă în care a ajuns Barcelona, după cedarea lui Griezmann
01/09/2021 LA 07:05