Tottenham a avut viață grea pe Turf Moor, dar Son a adus pe final toate cele trei puncte, după un nou assist al lui Kane (al 8-lea în 6 etape!).
Sean Dyche știa că nu are multe argumente în termeni de fotbal contra lui Spurs, astfel că a încercat să facă partida cât mai fizică. Ca atare, elevii săi au avut intrări foarte hotărâte la fotbaliștii lui Tottenham, încă din start.
La un duel aerian, Barnes, vârful gazdelor, i-a spart arcada lui Toby Alderweireld, care a trebuit să evolueze restul partidei cu un bandaj pe cap.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23
"Sunt curios cum a reacționat Jose după acel incident între Toby și Barnes sau ce va spune la final", a spus Jamie Carragher, la pauză, în studioul Sky Sports.
https://i.eurosport.com/2020/10/27/2923122.jpg

Mourinho, reacție neașteptată după Burnley - Spurs 0-1

Evident, tehnicianul lui Tottenham a fost întrebat după confruntare despre intrarea lui Barnes, însă Mourinho nu a avut reacția anticipată.
Antrenorul portughez a vorbit la superlativ despre prestația centralului Michael Oliver, care a contolat perfect un meci foarte greu și a dezvăluit că, în opinia sa, Barnes nu trebuia eliminat.
"Michael Oliver a fost nu bun, ci foarte bun, asistenții la fel. Pentru un meci de o asemenea factură, ai nevoie de un arbitru foarte bun. A oferit stabilitate, a fost tot timpul în control. Nu a dat cartonaș roșu la Barnes și a procedat corect, acea decizie ar fi dus la cu totul alt meci. Au fost multe dueluri unu la unu, s-a jucat foarte fizic, dar a fost poziționat mereu perfect. Au fost decizii grele, dar a hotărât mereu corect", a spus Jose Mourinho la final.
Pe locul 5 în clasament, după 6 etape, la doar două puncte de lider, Tottenham va întâlni etapa viitoare pe Brighton. Partida de la Londra poate fi urmărită în direct duminică, de la 21:15, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
24/09/2021 LA 05:01
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25