Trupa lui Jose Mourinho venea după o remiză dramatică, 3-3, contra lui West Ham, iar moralul jucătorilor nu era cel mai bun. Drept dovadă, Kane&Co s-au chinuit teribil în fața lui Burnley, formație care reușise să obțină un singur punct în primele 4 meciuri.
Echilibrul a domnit pe stadionul "Turf Moor" până în minutul 76, când Son, super-marcatorul lui Spurs, a reușit să-și salveze încă o dată echipa. Lamela a centrat în careu din corner, Harry Kane a recentrat către a doua bară, de unde Son a reluat spectaculos, din plonjon, în vinclul porții.

Kane și Son, din nou "letali" pentru Tottenham

Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
A fost al 8-lea gol pentru Son, care ocupă poziția de lider în topul marcatorilor din noua stagiune din Premier League. În același timp, Kane a ajuns la a 8-a pasă decisivă expediată în noua stagiune.
De notat este că numai Frank Lampard și Didier Drogba, pe vremea când evoluau la Chelsea, au contribuit la mai multe goluri (36) decât Son și Kane (29). Cei doi jucători ai lui Tottenham i-au egalat pe Thierry Henry și Robert Pires, legendarii jucători ai rivalei Arsenal.
Grație succesului din această seară, Tottenham a urcat pe locul 5 în Premier League, la 2 puncte depărtare de liderul Everton.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11