Trupa lui Jose Mourinho venea după o remiză dramatică, 3-3, contra lui West Ham, iar moralul jucătorilor nu era cel mai bun. Drept dovadă, Kane&Co s-au chinuit teribil în fața lui Burnley, formație care reușise să obțină un singur punct în primele 4 meciuri.
Echilibrul a domnit pe stadionul "Turf Moor" până în minutul 76, când Son, super-marcatorul lui Spurs, a reușit să-și salveze încă o dată echipa. Lamela a centrat în careu din corner, Harry Kane a recentrat către a doua bară, de unde Son a reluat spectaculos, din plonjon, în vinclul porții.

Kane și Son, din nou "letali" pentru Tottenham

Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 3 ORE
A fost al 8-lea gol pentru Son, care ocupă poziția de lider în topul marcatorilor din noua stagiune din Premier League. În același timp, Kane a ajuns la a 8-a pasă decisivă expediată în noua stagiune.
De notat este că numai Frank Lampard și Didier Drogba, pe vremea când evoluau la Chelsea, au contribuit la mai multe goluri (36) decât Son și Kane (29). Cei doi jucători ai lui Tottenham i-au egalat pe Thierry Henry și Robert Pires, legendarii jucători ai rivalei Arsenal.
Grație succesului din această seară, Tottenham a urcat pe locul 5 în Premier League, la 2 puncte depărtare de liderul Everton.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
IERI LA 05:13