Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham, victorie la limită pe terenul lui Burnley! Son a adus cele 3 puncte trupei lui Mourinho

Cosmin Cioboata

Actualizat 27/10/2020 la 00:42 GMT+2

Tottenham s-a impus la limită pe terenul lui Burnley, scor 1-0, în etapa a 6-a din Premier League. Heung-min Son a marcat unicul gol al partidei în minutul 76, cu o execuție splendidă.

Burnley - Tottenham 0-1, în etapa a 6-a din Premier League

Credit imagine: Getty Images

Trupa lui Jose Mourinho venea după o remiză dramatică, 3-3, contra lui West Ham, iar moralul jucătorilor nu era cel mai bun. Drept dovadă, Kane&Co s-au chinuit teribil în fața lui Burnley, formație care reușise să obțină un singur punct în primele 4 meciuri.
Echilibrul a domnit pe stadionul "Turf Moor" până în minutul 76, când Son, super-marcatorul lui Spurs, a reușit să-și salveze încă o dată echipa. Lamela a centrat în careu din corner, Harry Kane a recentrat către a doua bară, de unde Son a reluat spectaculos, din plonjon, în vinclul porții.

Kane și Son, din nou "letali" pentru Tottenham

A fost al 8-lea gol pentru Son, care ocupă poziția de lider în topul marcatorilor din noua stagiune din Premier League. În același timp, Kane a ajuns la a 8-a pasă decisivă expediată în noua stagiune.
De notat este că numai Frank Lampard și Didier Drogba, pe vremea când evoluau la Chelsea, au contribuit la mai multe goluri (36) decât Son și Kane (29). Cei doi jucători ai lui Tottenham i-au egalat pe Thierry Henry și Robert Pires, legendarii jucători ai rivalei Arsenal.
Grație succesului din această seară, Tottenham a urcat pe locul 5 în Premier League, la 2 puncte depărtare de liderul Everton.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo