"Cred că va fi ultima mea Cupă Mondială", a spus brazilianul în interviul respectiv. "O văd ca pe ultima mea Cupă Mondială. Nu ştiu dacă voi mai avea forţa mentală pentru a continua. Voi face totul pentru a mă asigura că totul merge bine, voi face totul pentru a câştiga cu ţara mea, pentru a împlini cel mai mare vis al meu, pe care l-am avut de când eram mic. Sper să reuşesc", a adăugat Neymar (29 ani), căpitanul echipei olimpice a Braziliei care a cucerit aurul la JO 2016 de la Rio.
Fostul jucător al lui Santos şi FC Barcelona a marcat 69 de goluri în 113 meciuri disputate în tricoul Selecao, aflându-se la doar opt reuşite de recordul legendarului Pele (77 de goluri).
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Japoniei trage un semnal de alarmă la Mondial. Ce declară acesta înaintea optimilor
ACUM 34 MINUTE
Neymar a jucat sub o presiune foarte mare la Cupa Mondială din 2014, găzduită de Brazilia, competiţie care s-a încheiat prematur pentru el, din cauza unei accidentări. La Mondialul din Rusia, în 2018, Neymar a fost criticat pentru comportamentul său pe teren, iar recent a fost contestat de fanii brazilieni, cu ocazia unui meci din preliminariile CM 2022.
Sursa: Agerpres
Cupa Mondială FIFA
Verdict final în cazul golului "fantomă" al Japoniei, care a trimis Germania acasă de la Mondial
ACUM 41 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Cel mai bine plătit selecționer, out de la CM! Al 2-lea cel mai mic salariu și-a dus echipa în optim
ACUM O ORĂ