În pline negocieri între FRF și Ladislau Boloni, Nicolae Dică a dezvăluit că anul trecut directorul tehnic al Federației Române de Fotbal i-a făcut o propunere de a continua la echipa națională. Fostul fotbalist a spus că nu mai vrea, însă, să fie secund, dorindu-și să conducă staff-ul tehnic al unei echipe de fotbal.
Secundul lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a României a vorbit și despre posibilitatea ca Boloni să ajungă la un acord cu FRF. Dică este de părere că tehnicianul va reuși să facă din naționala tricoloră una foarte puternică datorită experienței sale.
"Eu am avut o discuție cu nea Mihai Stoichiță, anul trecut, și m-a întrebat ce vreau să fac, dacă vreau să mai rămân, și am spus că nu, îmi doresc să fiu antrenor principal. Se vorbește despre experiență, eu am 8 ani de când m-am lăsat și 8 ani am antrenat. Probabil trebuie să ajung la vreo 50 de ani să prind și eu experiență. Și nu mai mă ia nimeni atunci, că sunt prea bătrân.
Fotbal
Boloni, mesaj clar, după ce a refuzat naționala: "Fără să jignesc, Edi Iordănescu nu e Boloni!"
03/02/2022 LA 19:18
Nu, nu aș dori să fiu secund. Boloni este un antrenor cu mare experiență, un antrenor care a avut rezultate foarte bune, a reușit să câștige campionatul în Portugalia și în Belgia. Asta înseamnă că este un antrenor de valoare, are o experiență foarte mare. Eu cred că această echipă națională va deveni mult mai puternică în următorii ani. Eu cred în această echipă națională. Știți și voi că la Euro se ajunge mai ușor decât la un Campionat Mondial", a declarat Nicolae Dică, potrivit Telekom Sport.
Citește și:

Ultimele detalii privind negocierile dintre Boloni și FRF

Reprezentanții Federației Române de Fotbal nu au ajuns, încă, la un acord cu Ladislau Boloni pentru ca antrenorul să preia postul de selecționer al echipei naționale de fotbal. Negocierile dintre cele două părți au continuat în acest weekend.
Potrivit unor surse din cadrul FRF, Răzvan Burleanu și Ladislau Boloni s-au întâlnit sâmbătă, tehnicianul făcând clare toate cerințele sale pe care forul trebuie să le îndeplinească pentru ca el să semneze. După discuția cu președintele Federației, antrenorul a plecat la Târgu Mureș, unde va analiza oferta, așteptând ca avocații să-i înmâneze contractul cu toate condițiile sale. Abia apoi Boloni va semna și va putea fi prezentat oficial.
"Burleanu și Boloni au negociat sâmbătă. Tratativele nu sunt facile, dar toată lumea se aștepta la asta. Președintele FRF încearcă să îi respectele dorințele antrenorului, dar își asigură și el riscuri cât mai mici. De partea cealaltă, Boloni, pe care îl știe toată lumea cât de atent este la contracte, vrea ca totul să fie pus la punct în cel mai mic detaliu. Absolut totul vrea să fie stabilit, de la început, și să fie trecut în acte.
În acest moment, totul este în joc. Boloni i-a infomat pe cei din Federație că va pleca din București. Merge la Târgu Mureș, acasă, și așteaptă vești de la avocați, când contractul cu tot ce s-a discutat va fi gata. Vrea să ia decizia în tihnă și i-a transmis asta și președintelui Burleanu", au declarat surse federale.
Boloni ar urma să semneze un contract valabil doi ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă doi ani, dacă România se va califica la turneul final al Campionatului European din 2024. Salariul selecționerului va fi de 30.000 de euro pe lună.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28