Pique are o relație extrem de strânsă cu Lionel Messi iar fundașul Barcelonei și-a exprimat tristețea provocată de plecarea argentinianului pe contul său de Instagram.
”Nimic nu va mai fi la fel. Nici Camp Nou, nici Barcelona, nici noi. După peste 20 de ani la acest club, nu o să mai porți tricoul Barcelonei. Câteodată, realitatea e dură”, a scris Pique.
Ne-am cunoscut în 2000, aveam 13 ani amândoi și toată carieră în față. Și ce carieră! Și dacă am fi gândit-o noi atunci, ar fi fost imposibil să iasă la fel de bine cum a ieșit. Ce nebunie!
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Anthony Martial, împrumutat până în vară la Sevilla
PESTE 3 MINUTE
”În primul meu sezon, după ce m-am întors la Barcelona, am câștigat tripla și ai devenit cel mai bun jucător din istorie. De la Rosario ai ajuns să atingi cerul la Roma. Acolo a început legenda. Ce a urmat a fost istorie. Ce vremuri am trăit.
Acum pleci, dar știu că într-o zi o să te întorci. Mai ai lucruri de făcut. Distrează-te, bucură-te oriunde te-ai duce și continuă să câștigi cum numai tu știi. Nouă ne va fi dor de tine. Te iubesc, Leo”, a încheiat Pique.

Messi va merge la PSG

Mai multe surse din presa internațională, printre care L'Équipe și Telefoot, susțin că negocerile dintre Lionel Messi și PSG sunt deja avansate iar argentinianul a luat decizia deja de a juca în capitala Franței.
De altfel, Pep Guardiola a declarat la conferința de presă de astăzi că Manchester City nu mai este interesată de aducerea lui Mesi pentru că englezii au adus deja un nr. 10, pe Jack Grealish, fiind convinși că argentinianul va rămâne la Barcelona.
Conform jurnaliștilor francezi, Messi a ales PSG și a ajuns deja la un acord cu parizienii.
PSG i-a oferit un contract pe doi ani care include o opțiune de prelungire pentru încă un an. Parizienii vor încerca să finalizeze negocierile ăn acest weekend iar mâine Jorge Messi se va întâlni cu conducerea francezilor.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 4 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM O ORĂ