România a pierdut categoric la Oslo, într-un meci dominat de la un capăt la altul de Norvegia. Erling Haaland a făcut ce a vrut din apărarea tricolorilor și a reușit un hat-trick în timp ce Sorloth a marcat și el în finalul primei reprize.
”Mi-e mie rușine de rușinea dumneavoastră. E clar că în momentul în care joci de această manieră, nu poți să ai pretenții. Sunt lucruri pe care nu le înțeleg, încerc să le descopăr. Vreau să aflu cum o echipă care a jucat 120 de minute acum câteva zile a fost mai proaspătă decât noi care am jucat doar 90 de minute. Nu pot să remarc nimic astăzi, nici atitudinea, nici măcar o reacție. Nu o să mă iau de jucători, ne asumăm responsabilitatea. Dar vorbim de o umilință!”, a declarat Mirel Rădoi la ProX.

Mirel Rădoi: ”Mă gândesc doar la o limitare de scor cu Austria!”

Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 5 MINUTE
”Am făcut schimbări, da. Voiam să facem pressing și să recuperăm mingea aproape de poarta adversă, trebuia să avem prospețime față de adversar. Dar când vedem scorul, nu mai este loc de interpretare, de cuvinte, nu știu ce scuze am putea să găsim
La meciul cu Austria mă gândesc doar la o limitare de scor, să nu pățim ce am pățit și în seara asta. Cunosc adversarul, mă gândesc că din punct de vedere mental și după meciul cu Islanda, va fi dificil. Nu am fost în stare să-i remontăm pe jucători, s-a văzut că nu am fost capacitați pentru miza acestei partidei.
Cea mai mare problemă este felul în care ne prezentăm noi și asta este cea mai mare pierdere după cele două partide. Astăzi a părut că am fost juniorii Norvegiei”, a afirmat Rădoi.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
ACUM 36 MINUTE
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
ACUM O ORĂ