Ilaix Moriba își trăiește visul pe Camp Nou. Puștiul de 18 ani a fost promovat în acest sezon competițional de Ronald Koeman la prima echipă, iar la începutul lunii martie, mijlocașul spaniol a înscris primul lui gol pentru Barcelona, în meciul cu Osasuna. Introdus atunci pe teren în minutul 67, Moriba a expediat un șut splendid, de la marginea careului, în vinclul porții, dintr-o pasă venită de la idolul său, Leo Messi.
Moriba a atras privirile cluburilor mari, care au văzut imediat potențialul uriaș de creștere al mijlocașului spaniol. Puștiul promovat de Koeman la prima echipă a Barcelonei a refuzat două cluburi uriașe din Premier League. Este vorba despre Chelsea și Manchester City, totul pentru a continua să-și trăiască visul pe Camp Nou alături de idolul său, Leo Messi. Moriba a bifat deja șapte apariții în La Liga în acest sezon și pare că are parte de toată încrederea la Barcelona.

Chelsea și Manchester City, refuzate de noul puști minune al Barcelonei

Liga
Moriba, noul puști minune al Barcelonei, avea doar 2 ani când Messi câștiga primul titlu în La Liga
07/03/2021 LA 09:17
Tată lui Moriba a recunoscut că situația actuală a fiului său ar fi putut arăta cu totul și cu totul diferit. Mamady Moriba a spus, pentru Ser Catalunya, că Ilaix a refuzat oferte fabuloase venite din Premier League, de la Chelsea și Manchester City, dar și de la Juventus, doar pentru a-și face un nume la Barcelona: "Am refuzat o groază de bani pentru că Ilaix a vrut să joace pentru Barca. Am avut oferte de la Chelsea, Manchester City și Juventus, oferte mult mai mari decât ce are acum la Barcelona. A trebuit să renunț la o călătorie spre Manchester pentru că Barcelona a ridicat nivelul discuțiilor. Nici mort nu vrea să plece de aici. Nu am cuvinte să descriu ce înseamnă pentru el această echipă. Koeman îl ajută enorm, îi dă încredere. Vreau să-i mulțumesc pentru asta și clubului pentru că îl ajută să se dezvolte atât de frumos", a spus tatăl lui Ilaix Moriba.
Comparat adesea cu Pogba, Moriba este evaluat la justa lui valoare pe Camp Nou. Șefii catalani știu cu adevărat că nu își permit să-l piardă pe talentatul mijlocaș, astfel că i-au propus un contract pe termen lung, în care au inclus o clauză care alungă cluburile mari din a-i da târcoale. Dacă o echipă puternică se gândește să-l ia pe Moriba de pe Camp Nou, atunci va trebui să plătească nu mai puțin de 86 de milioane de lire sterline.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/16/3115295.jpg
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02