Leonardo Spinazzola ar putea lipsi de pe teren aproximativ 6 luni după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în partida din sferturile de finală ale Euro 2020, în care Italia a trecut cu 2-1 de Belgia. Fundașul a fost scos de pe teren pe targă, plângând, iar astăzi a fost supus unei operații în Finlanda.
Marți, Spinazzola va reveni la Roma, de unde își va urmări coechipierii în semifinala cu Spania, care se va disputa pe Wembley, de la ora 22:00. Fotbalistul are, însă, planuri mari în cazul în care Italia va ajunge în ultimul act al Campionatului European.
Potrivit Gazzetta dello Sport, fundașul în vârstă de 28 de ani va merge la Londra, pentru a-și susține coechipierii din tribune. Deplasarea ar urma să se facă într-un avion privat, fotbalistul urmând a fi însoțit de agentul său, Davide Lippi.
Premier League
Tottenham se pregătește de plecarea lui Conte la PSG! Care sunt cei 3 antrenori de pe lista lui Levy
29/04/2022 LA 15:45

Spinazzola, dorit de Real Madrid

Leonardo Spinazzola este unul dintre jucătorii lui Roberto Mancini care a impresionat cel mai mult la Euro 2020. Fundașul în vârstă de 28 de ani a avut prestații bune atât în defensivă, cât și în atac, ajungând în atenția mai multor cluburi de pe continent.
Potrivit site-ului Fichajes.com, șefii lui Real Madrid și-ar dori să obțină transferul jucătorului de la AS Roma, fiind dispuși să plătească până la 50 de milioane de euro în schimbul său. Spinazzola ar urma, însă, să fie rezervă pentru Mendy și Marcelo în Spania, motiv pentru care fotbalistul ar putea să refuze mutarea, nefiind de acord cu statutul de rezervă.
La Roma, fundașul a adunat 39 de apariții în sezonul 2020/21. De-a lungul carierei, Spinazzola, care a fost crescut de Juventus, a mai jucat, printre altele, la Empoli, Perugia și Atalanta. Potrivit site-ului transfermarkt.com, italianul are o cotă de piață de 26 de milioane de euro.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Jorginho nu și-a revenit după ratarea calificării cu Italia la CM din Qatar! Ce mesaj a postat
01/04/2022 LA 08:02
Premier League
Variantă surprizătoare pentru postul de manager la Manchester United: "Este mai bun decât ten Hag"
26/03/2022 LA 07:43