Vestea venirii lui Mourinho la AS Roma a surprins pe mulți, în contextul în care portughezul ne-a obișnuit să antreneze doar formații de prim plan ale Europei. Formația din Cetatea Eternă e în acest mokment abia pe 7 în clasament și e în mare pericol să piardă și prezența în Europa League.
Dacă pentru mulți venirea lusitanului înseamnă o garanție a faptului că giallorossii vor avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru locurile de Champions League în sezonul viitor, sosirea acestuia nu ar trebui să fie extrem de confortabilă pentru Henrikh Mkhitaryan. Cei doi au colaborat la Manchester United și nu au avut nici pe departe o relație ideală. În cele din urmă, armeanul a acceptat să se transfere la Arsenal, într-un schimb care l-a inclus pe Alexis Sanchez.

Mkhitaryan admite că nu a avut o relație excelentă cu Mourinho

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
ACUM 14 ORE
Întrebat pe seama numirii lui Mourinho la actuala echipă, mijlocașul de la Roma a încercat să minimizeze conflictul cu acesta, dar a recunoscut că au existat fricțiuni în timpul colaborării de la Manchester United.
"Da, e dificil să îl mulțumești. E un învingător, prin natura sa. Vrea ca echipa să câștige și tu trebuie să faci exact ce spune el. E dificil pentru orice jucător. Au fost diferențe de opinie între noi și mici conflicte, dar astea nu au afectat în așa mare măsură colaborarea. Am câștigat cu el 3 trofee", a spus Henrikh Mkhitaryan pentru Forza Roma.
Adus în 2016 de la Dortmund, unde avusese evoluții impresionante sub comanda lui Klopp, armeanul nu a dat randamentul scontat pe Teatrul Viselor. A jucat în două sezoane în doar 39 de partide, fiind o rezervă de lux.
În cele din urmă, disensiunile avute cu Mourinho au dus la plecarea lui Mkhitaryan la Arsenal. Într-o situație similară se află și colegul lui din apărare, Chris Smalling. Nici fundașul central nu a avut cea mai bună colaborare cu tehnicianul, fiind de multe ori rezervă în perioada 2016-2018, cât "The Special One" a condus-o pe United.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14