Clubul patronat de Gică Hagi a avut prestații sub așteptări în noua stagiune, iar conducerea a decis în cele din urmă să încheie colaborarea cu tehnicianul iberic.
"FC Viitorul Constanța anunță că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formației noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.
Pe această cale, clubul nostru le mulțumește acestora pentru munca depusă în perioada august - noiembrie 2020 și le dorește succes în proiectele lor viitoare.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
În cel mai scurt timp vă vom anunța componența noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare.", se arată în comunicatul emis de Viitorul, pe site-ul oficial.

Viitorul Constanța s-a despărțit de Ruben de la Barrera

Numit pe banca tehnică a Viitorului după ce Gică Hagi a făcut un pas înapoi, Ruben a rezistat la Constanța aproape 4 luni. Spaniolul a bifat 12 meciuri la cârma clubului, înregistrând 4 victorii, 4 remize și 4 înfrângeri.
Ultimul meci al Viitorului cu Ruben de la Barrera pe banca tehnică a fost cel cu Dinamo, din Cupa României. Constănțenii au pierdut fără drept de apel, scor 0-3, și au părăsit competiția.
De-a lungul carierei, el a mai antrenat în ligile inferioare din Spania și în Qatar, la Al-Ahli. Ruben de la Barrera a îndeplinit și funcția de asistent în staff-ul tehnic al celor de la Real Sociedad, în 2018.
Vestea despărțirii ibericului de Viitorul a sosit la scurtă vreme după anunțul lui Dan Petrescu, care a plecat de la CFR Cluj.
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 2 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 8 ORE