Federico Chiesa a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Italiei la Euro 2020, atrăgându-le atenția reprezentanților mai multor cluburi importante din Europa. Potrivit jurnalistului Christian Falk, de la publicația Bild, Chelsea a făcut o ofertă de 100 de milioane de euro pentru italianul de 23 de ani.
Șefii lui Juventus nici nu au vrut să audă, însă, refuzând să discute despre transferul lui Chiesa, fie pentru că nu-și doresc să renunțe la el, fie pentru că îl evaluează la o sumă mai mare de bani.
Bundesliga
Lewandowski l-a sfidat pe Nagelsmann în fața colegilor! Ce i-a spus polonezul la un antrenament
09/06/2022 LA 12:19
În sezonul 2020/21, Federico Chiesa, cotat de site-ul transfermarkt.com la 60 de milioane de euro, a adunat 43 de apariții în tricoul lui Juventus, reușind 14 goluri și 10 pase decisive.

Chiesa, în atenția lui Nagelsmann

Julian Nagelsmann, care se pregătește să debuteze pe banca lui Bayern Munchen, s-a arătat impresionat de Federico Chiesa. Întrebat dacă l-ar vrea pe atacantul lui Juventus în echipa sa, Nagelsmann a răspuns afirmativ, dar a menționat că prețul acestuia este unul uriaș, astfel că un transfer ar fi greu de realizat.
"Evident că l-aș vrea pe Chiesa. E un superjucător! Îl știu de multă vreme și cred că e excepțional. Joacă fără griji, fără presiune, îi place să dribleze și caută mereu să finalizeze. În orice caz, prețul său uriaș", a spus Nagelsmann pentru Bild.
Federico Chiesa s-a remarcat la Fiorentina, club la care a crescut, iar în 2020 a ajuns la Juventus. La echipa națională a Italiei, atacantul în vârstă de 23 de ani a debutat în 2018, evoluțiile bune din sezonul precedent determinându-l pe Mancini să-l convoace în lotul pentru Euro 2020.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Bundesliga
Haaland, motiv principal de supărare pentru Lewandowski! Ce l-a nemulțumit pe polonez
11/05/2022 LA 17:17