La 50 de ani, Olăroiu o duce excelent în China și se umple de bani. Faima antrenorului român în zona arabă este chiar și mai mare, iar Federația de la Dubai îi pregătește un contract uriaș pentru readuce echipa națională din Emirate la Mondialul din 2022.
Olăroiu este alegerea perfectă fără îndoială pentru echipa noastră națională. Românul cunoaște mai mult decât bine fotbalul din Orientul Mijlociu - presa din Emirate
Echipa naționale din Emirate este în mijlocul campaniei de calificare la Mondial, iar după un început slab a rămas fără selecționer. Sârbul Ivan Jovanovic a fost demis. Învinși de Thailanda și Vietman, fotbaliștii din Emirate sunt pe locul 4 după 4 etape.
La Liga
Transfer surprinzător făcut de Olăroiu! Al Sharjah a luat un jucător de la Barcelona
05/09/2022 LA 16:55

Cosmin Olăroiu a antrenat naționala Arabiei Saudite la Cupa Asiei în 2015

Credit imagine: Eurosport

Olăroiu, a doua ofertă

Olăroiu a mai primit o ofertă de a antrena naționala Emiratelor Arabe. Salariul propus la începutul acestui an a fost fabulos, 12 milioane de dolari, dar Olăroiu a ales să continue în China. Olăroiu mai are contract cu Jiangsu Suning până la finalul anului 2021. Pentru Olăroiu ar fi a doua oară când antrenează o națională. Cu echipa Arabiei Saudite, antrenorul român nu a reușit să treacă de grupe la Cupa Asiei în 2015.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Cosmin Olăroiu scrie istorie la arabi! Ce record impresionant a stabilit antrenorul român
22/02/2022 LA 21:48
UAE Premier League
Salariul uriaș cu care arabii l-au convins pe Olăroiu să semneze înainte ca FRF să facă o propunere
01/12/2021 LA 12:52