La 50 de ani, Olăroiu o duce excelent în China și se umple de bani. Faima antrenorului român în zona arabă este chiar și mai mare, iar Federația de la Dubai îi pregătește un contract uriaș pentru readuce echipa națională din Emirate la Mondialul din 2022.
Olăroiu este alegerea perfectă fără îndoială pentru echipa noastră națională. Românul cunoaște mai mult decât bine fotbalul din Orientul Mijlociu - presa din Emirate
Echipa naționale din Emirate este în mijlocul campaniei de calificare la Mondial, iar după un început slab a rămas fără selecționer. Sârbul Ivan Jovanovic a fost demis. Învinși de Thailanda și Vietman, fotbaliștii din Emirate sunt pe locul 4 după 4 etape.
UAE Premier League
Salariul uriaș cu care arabii l-au convins pe Olăroiu să semneze înainte ca FRF să facă o propunere
01/12/2021 LA 12:52

Cosmin Olăroiu a antrenat naționala Arabiei Saudite la Cupa Asiei în 2015

Credit imagine: Eurosport

Olăroiu, a doua ofertă

Olăroiu a mai primit o ofertă de a antrena naționala Emiratelor Arabe. Salariul propus la începutul acestui an a fost fabulos, 12 milioane de dolari, dar Olăroiu a ales să continue în China. Olăroiu mai are contract cu Jiangsu Suning până la finalul anului 2021. Pentru Olăroiu ar fi a doua oară când antrenează o națională. Cu echipa Arabiei Saudite, antrenorul român nu a reușit să treacă de grupe la Cupa Asiei în 2015.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
OFICIAL | Cosmin Olăroiu a semnat cu noua echipă! Comunicatul oficial al clubului
10/11/2021 LA 20:59
UAE Premier League
Olăroiu, la un pas de a semna cu un club din Emiratele Arabe Unite! Anunțul jurnaliștilor arabi
29/10/2021 LA 13:52