Cosmin Olăroiu a semnat cu arabii de la Al Sharjah, echipă aflată pe locul 8 în clasament. Românul a fost prezentat oficial de noul club pe rețelele de socializare. Cosmin Olăroiu l-a înlocuit pe banca celor de la Al Sharjah pe Abdulaziz Al Yassi. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a semnat un contract valabil pe 2 ani.
Printre jucătorii pe care Cosmin Olăroiu îi va avea la dispoziție, se numără Bernard, mijlocaș trecut pe la Everton, și Caio Lucas, fost fotbalist la Benfica, Al Sharjah fiind echipa cu cel mai valoros lot din campionat, cotat la aproape 31 de milioane de euro.
UAE Premier League
Salariul uriaș cu care arabii l-au convins pe Olăroiu să semneze înainte ca FRF să facă o propunere
IERI LA 12:52

Cosmin Olăroiu a semnat cu Al Sharjah

De-a lungul carierei, antrenorul român, care era liber de contract din februarie, le-a mai pregătit pe FC Național, Steaua, Politehnica Timișoara, Al-Hilal, Al-Sadd, Al Ain, Al Ahli, Shabab, Jiangsu Suning și echipa națională a Arabiei Saudite.
Cosmin Olăroiu a reprezentat o variantă de selecționer, el aflându-se de mai multe ori pe lista FRF pentru a prelua echipa națională. Forul a insistat prea puțin de-a lungul timpului pentru a-l aduce pe banca tehnică, iar acum ratează din nou șansa de a-l numi în locul lui Mirel Rădoi la cârma naționalei României.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
UAE Premier League
Olăroiu, la un pas de a semna cu un club din Emiratele Arabe Unite! Anunțul jurnaliștilor arabi
29/10/2021 LA 13:52
Fotbal
Dorit în locul lui Rădoi, Olăroiu negociază preluarea unei alte naționale! Unde este dorit
16/10/2021 LA 13:49