Cosmin Olăroiu a semnat cu arabii de la Al Sharjah, echipă aflată pe locul 8 în clasament. Românul a fost prezentat oficial de noul club pe rețelele de socializare. Cosmin Olăroiu l-a înlocuit pe banca celor de la Al Sharjah pe Abdulaziz Al Yassi. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a semnat un contract valabil pe 2 ani.
Printre jucătorii pe care Cosmin Olăroiu îi va avea la dispoziție, se numără Bernard, mijlocaș trecut pe la Everton, și Caio Lucas, fost fotbalist la Benfica, Al Sharjah fiind echipa cu cel mai valoros lot din campionat, cotat la aproape 31 de milioane de euro.
La Liga
Transfer surprinzător făcut de Olăroiu! Al Sharjah a luat un jucător de la Barcelona
05/09/2022 LA 16:55

Cosmin Olăroiu a semnat cu Al Sharjah

De-a lungul carierei, antrenorul român, care era liber de contract din februarie, le-a mai pregătit pe FC Național, Steaua, Politehnica Timișoara, Al-Hilal, Al-Sadd, Al Ain, Al Ahli, Shabab, Jiangsu Suning și echipa națională a Arabiei Saudite.
Cosmin Olăroiu a reprezentat o variantă de selecționer, el aflându-se de mai multe ori pe lista FRF pentru a prelua echipa națională. Forul a insistat prea puțin de-a lungul timpului pentru a-l aduce pe banca tehnică, iar acum ratează din nou șansa de a-l numi în locul lui Mirel Rădoi la cârma naționalei României.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Cosmin Olăroiu scrie istorie la arabi! Ce record impresionant a stabilit antrenorul român
22/02/2022 LA 21:48
UAE Premier League
Salariul uriaș cu care arabii l-au convins pe Olăroiu să semneze înainte ca FRF să facă o propunere
01/12/2021 LA 12:52