ARTICOL SCRIS DE RĂZVAN CÎRCEAG
Patson Daka, un atacant zambian în vârstă de 22 de ani, a fost anunțat oficial la clubul de pe King Power Stadium. Conform presei engleze, transferul s-a realizat pentru suma de transfer de 30 milioane de euro.

Daka, goluri pe bandă rulantă pentru RB Salzburg

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Sezonul precedent, Daka a reușit să cucerească titlul în Austria, cu RB Salzburg, și a reușit să înscrie nu mai puțin de 34 de goluri în 42 de meciuri jucate. Atacantul a semnat un contract valabil pe 5 ani de zile cu echipa antrenată de Brendan Rogers.
"Sunt atât de încântat să mă alătur acestui club de tradiție. Urmăresc cu interes acest club de când au cucerit titlul în Premier League și sunt de părere că mă potrivesc perfect aici. Leicester este un club care se bate la titluri, așadar știu că nu va fi ușor, dar sunt pregătit. Este unul dintre visele mele și sunt nerăbdător pentru ceea ce va urma", a fost declarația lui Daka pentru Leicester City TV.
Daka devine al cincilea cel mai scump jucător din istorie pentru trupa lui Brendan Rodgers. Youri Tielemans, care a ajuns pe King Power Stadium, în sezonul 2019-2020, de la Monaco e în continuare achiziţia record: Leicester a plătit 45 de milioane de euro pentru el. Fofana, Ayoze Perez şi Slimani l-au mai devansat pe Daka, în topul celor mai scumpe transferuri ale "vulpilor".
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58