ARTICOL SCRIS DE RĂZVAN CÎRCEAG
Patson Daka, un atacant zambian în vârstă de 22 de ani, a fost anunțat oficial la clubul de pe King Power Stadium. Conform presei engleze, transferul s-a realizat pentru suma de transfer de 30 milioane de euro.

Daka, goluri pe bandă rulantă pentru RB Salzburg

Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM O ZI
Sezonul precedent, Daka a reușit să cucerească titlul în Austria, cu RB Salzburg, și a reușit să înscrie nu mai puțin de 34 de goluri în 42 de meciuri jucate. Atacantul a semnat un contract valabil pe 5 ani de zile cu echipa antrenată de Brendan Rogers.
"Sunt atât de încântat să mă alătur acestui club de tradiție. Urmăresc cu interes acest club de când au cucerit titlul în Premier League și sunt de părere că mă potrivesc perfect aici. Leicester este un club care se bate la titluri, așadar știu că nu va fi ușor, dar sunt pregătit. Este unul dintre visele mele și sunt nerăbdător pentru ceea ce va urma", a fost declarația lui Daka pentru Leicester City TV.
Daka devine al cincilea cel mai scump jucător din istorie pentru trupa lui Brendan Rodgers. Youri Tielemans, care a ajuns pe King Power Stadium, în sezonul 2019-2020, de la Monaco e în continuare achiziţia record: Leicester a plătit 45 de milioane de euro pentru el. Fofana, Ayoze Perez şi Slimani l-au mai devansat pe Daka, în topul celor mai scumpe transferuri ale "vulpilor".
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
IERI LA 21:01
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
15/09/2021 LA 13:56