Articol scris de Romeo Ene
El se va alătura unei echipe în ascensiune de vedete precum Blaise Matuidi și Gonzalo Higuain. În 2017 a ajuns la West Brom Gibbs, după o carieră de 11 sezoane în tricoul lui Arsenal.
Cupa Mondială FIFA
Poveștile căpitanilor care au ridicat trofeul Campionatului Mondial de-a lungul istoriei (I)
09/11/2022 LA 14:32

Proiect ambiţios pentru Beckham la Miami. Gibbs, fericit că a ajuns în MLS

Gibbs a evoluat în peste 100 de meciuri pentru West Brom, dar doar în 11 partide în acest sezon, deoarece Sam Allardyce, tehnicianul echpei de pe locul 19, nu i-a oferit prea multe şanse.
Fostul jucător al lui Arsenal a fost accidentat în câteva partide din acest sezon. Gibbs se va alătura unui proiect ambițios și în creștere pe coasta de sud, proprietarul Beckham arătându-și deja intenția de a crea o echipă puternică, aducând fostele vedete ale lui Juventus, Blaise Matuidi și Gonzalo Higuain.
Fostul fundaș central al lui Stoke, Ryan Shawcross, va fi, de asemenea în echipa lui Inter Miami, după ce a semnat luna trecută cu americanii.
Vorbind despre transferul său în MLS, Gibbs a spus că savurează un nou capitol din carieră și șansa de a testa ’’o nouă cultură și provocare’’.
"Sunt extrem de încântat să încep următorul capitol al carierei mele cu Inter Miami în această vară. Aștept cu nerăbdare să îmbrățișez o nouă cultură și o nouă provocare în Florida de Sud", a spus Gibbs pe site-ul oficial al Inter Miami.
"Sunt foarte impresionat de viziunea clubului și abia aștept să joc în fața The Siege, Southern Legion și Vice City 1896. Între timp, concentrarea și angajamentul meu rămân la West Brom. Voi continua să dau 100% pentru club, așa cum am făcut de când am semnat, până la sfârșitul sezonului", a mai spus fotbalistul.
Chris Henderson, directorul sportiv al Inter Miami, l-a numit pe Gibbs "un jucător impresionant" și a lăudat "cariera sa excelentă" de până acum.
"Kieran este un jucător interesant. Tehnica, experiența și ritmul său de joc vor fi valoroase pe flancul stâng. A avut o carieră deosebită la cele mai înalt nivel până acum și credem că poate continua să aducă același nivel de calitate la Inter Miami și MLS în această vară", a spus oficialul americanilor.
MLS
Prima reacție a lui David Beckham după zvonurile privind transferul lui Messi la Inter Miami
31/10/2022 LA 17:17
Ligue 1
PSG și Barcelona, puse în așteptare! The Athletic anunță că Messi este în negocieri cu un alt club
31/10/2022 LA 09:45