Dan Petrescu a fost prezentat oficial la Kayserispor, formația turcă pentru care evoluează și Denis Alibec, Cristi Săpunaru și Silviu Lung Jr.
Fostul tehnician al CFR-ului a semnat un contract valabil pe un an și jumătate, cu opțiunea de prelungire pe încă un an.
"Bine ai venit, Dan Petrescu! Clubul nostru a ajuns la un acord cu Dan Petrescu pentru un an și jumătate, cu opțiunea de prelungire pe încă un an. Ne dorim ca înțelegerea să fie benefică pentru comunitatea noastră și le dorim succes domnului Petrescu și staff-ului său", se arată în comunicatul oficial emis de Kayserispor.
Fotbal
Mesajul de forță al lui Edi Iordănescu, înaintea partidei FCSB – CS Mioveni
ACUM 4 ORE

Cum va arăta staff-ul tehnic al lui Dan Petrescu la Kayserispor

Potrivit digisport.ro, Dan Petrescu și-a chemat la Kayserispor staff-ul cu care a lucrat și la CFR Cluj, format din Costin Curelea, Valeriu Bordeianu (amândoi cu licență PRO) și Bogdan Aldea.
Rămâne de văzut cu ce oameni își va completa staff-ul tehnic. Dan Petrescu ar putea fie să păstreze dintre membrii prezenți deja la Kayserispor, fie să aducă alții din România.
Dan Petrescu va debuta pe banca lui Kayserispor chiar împotriva lui Gaziantep, echipa care a anunțat astăzi despărțirea de Marius Șumudică. Partida va avea loc pe 16 ianuarie, în etapa a 19-a din prima ligă turcă.
Kayserispor, formația pentru care evoluează și românii Cristi Săpunaru, Silviu Lung Jr și Denis Alibec, se află la 3 puncte sub "linia roșie", iar misiunea lui Dan Petrescu va fi salvarea de la retrogradare.
Romanian Liga I
Cum a reacționat Mircea Rednic după o nouă înfrângere suferită de Dinamo în Liga 1
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a fost învinsă de Gaz Metan cu două eurogoluri ale lui Ronaldo ... Deaconu!
ACUM 5 ORE