România a suferit o înfrângere usturătoare îl cel de-al doilea meci de la Jocurile Olimpice. Tricolorii olimpici au pierdut în fața Coreei de Sud, scor 0-4. Acum urmează meciul decisiv pentru calificare, cu reprezentativa Noii Zeelande.
Mai departe, tokyotricolorii au o singură variantă pentru calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice de la Tokyo: victoria! Noua Zeelandă tocmai și-a pierdut căpitanul din cauza unei accidentări, iar asta ar putea reprezenta un avantaj pentru România.
Winston Reid evoluează pe poziția de fundaș central în Premier League, la clubul West Ham United, din 2010. În total, Reid a adunat 223 în tricoul lui West Ham, însă în ultimele sezoane nu a mai fost folosit și a fost trimis sub formă de împrumut la Kansas City și Brentford FC.
Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19
După primele două etape, în grupa României, toate cele 4 echipe au câte 2 puncte și păstrează șanse de calificare la ultimele meciuri.Golaverajul este primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte, doar că noi stăm cel mai prost la acest capitol în grupă. Iar o victorie cu Noua Zeelandă ne va asigura accesul mai departe în competiție.

Tricolorii lui Mirel Rădoi au ajuns la Sapporo pentru partida cu Noua Zeelandă

Pentru disputarea ultimei partide din grupă, 'tokytricolorii' s-au deplasat la Sapporo, pe insula Hokkaido. Au avut de parcurs un drum de 1000km pe care l-au străbătut în aproximativ 6 ore. Aceștia au avut parte și de o întârziere a zborului de aproape 90 de minute.
După ce au ajuns la Keio Plaza, hotelul-cantonament în care vor fi găzduiți, fotbaliștii lui Mirel Rădoi au avut timp de respiro doar o oră, pentru tot astăzi este programat și primul antrenament de pe insula Hokkaido.
Federația Română de Fotbal a publicat pe site-ul oficial și programul antrenamentelor fixate de Mirel Rădoi.
  • România va efectua, potrivit aceluiași program configurat de organizatori, două antrenamente (azi și mâine) înaintea meciului cu Noua Zeelandă, niciunul dintre ele pe Sapporo Dome, stadionul unde se va disputa partida.
  • Sesiunile de pregătire vor avea loc, pe rând, la Sapporo Park (12 km de hotelul-cantonament) și Atsubetsu Park (20 km, foto dreapta).
Ultimul meci din faza grupelor, decisiv pentru calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice, este programat miercuri, de la ora 11:30, când România se va duela cu Noua Zeelandă, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48