Mai mulți jucători brazilieni au fost prezenți la meciu din Grupa C dintre Argentina și Spania, încheiat la egalitate, 1-1. Acest rezultat a însemnat eliminarea Argentinei, cea care a încheiat pe locul trei în grupă.
Drept urmare, Douglas Luiz, Richarlison, Reinier și Matheus Cunha le-au făcut cu mâna în semn de "la revedere" rivalilor lor iar totul a fost postat pe un story pe Instagram, alături de descrierea "La revedere, frați mai mici".
Brazilia, campioana olimpică en-titre, a terminat pe primul loc în Grupa D datorită victoriilor cu Germania și Arabia Saudită. Brazilienii au reușit doar un egal fără goluri cu Coasta de Fildeș.
Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19
Brazilia, al cărei căpitan este veteranul Dani Alves, va juca cu Egipt în sferturile de finală care vor avea loc sâmbătă. Câștigătoarea acestui meci va înfrunta Coreea de Sud sau Mexic în semifinale.
Reacția brazilienilor vine la mai puțin de o lună după ce naționala mare a pierdut în fața Argentinei finala Copa America.

SFERTURILE DE FINALĂ DE LA JOCURILE OLIMPICE (31 IULIE)

  • Japonia - Noua Zeelandă (12:00)
  • Mexic - Coreea de Sud (14:00)
  • Spania - Coasta de Fildeș (11:00)
  • Egipt - Brazilia (13:00)
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48