Gheorghe Hagi are toate motivele să fie mulțumit în acest start de sezon. După un 0-0 la Arad în prima etapă a Ligii 1, Farul a obținut prima victorie în acest sezon, învingând-o cu 2-0 oe Gaz Metan Mediaș, prin golurile lui Jefte (55) și Ciprian Petre (8).
Victoria echipei de la malul mării este cu atât mai importantă cu cât a fost obținută fără cinci dintre jucătorii importanți, lăsați la reprezentativa olimpică. Din păcate pentru aceștia, România a pierdut astăzi categoric împotriva Coreei de Sud, scor 0-4, iar singura șansă de a merge în optimi rămâne o victorie împotriva Noii Zeelande în ultima partidă din grupă.

Gheorghe Hagi: "Să uite acest meci și să se gândească la celălalt"

Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19
Gheorghe Hagi a fost rugat să comenteze eșecul neașteptat al tricolorilor, cel puțin prin prisma scorului. Antrenorul Farului este de părere că eliminarea lui Ion Gheorghe a fost momentul crucial al meciului contra sud-coreenilor, dar în același timp consideră că nimic nu e pierdut și îi îndeamnă pe tricolori să uite ce s-a întâmplat la Kashima și să se concentreze pentru ceea ce va urma.
"Eu zic că eliminarea... îmi pare rău de Gheorghe, pentru că e un jucător foarte bun, dar s-a întâmplat, așa e la nivelul acesta, capătă și el experiență. Din păcate, a făcut o greșeală și acolo clar s-a văzut superioritate numerică și e greu să putem vorbi ce trebuia să facem, dacă e bine, dacă nu e bine.
Cu un om în plus erau mult mai puternici. Din cauza anumitor circumstanțe s-a întâmplat asta. Dacă pierzi 1-0 e tot o înfrângere, important e că băieții au luptat, au încercat cât au putut. Vă dați seama la ce temperaturi joacă, la ce umiditate. Mai există un meci, să uite acest meci și să se gândească la celălalt", a declart Gheorghe Hagi, citat de digisport.ro.
Ultimul meci din faza grupelor, decisiv pentru calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice, este programat miercuri, de la ora 11:30, când România se va duela cu Noua Zeelandă, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48