Marius Șumudică este istorie pentru Gaziantep, după ce oficialii clubului nu au mai tolerat discursul acid al tehnicianului român. Mehmet Buyukeksi, președintele clubului, a dezvăluit cum s-a ajuns la despărțirea de Șumudică. Declarațiile românului au deranjat conducerea, cu toate că echipa traversează una dintre cele mai bune perioade din istorie.
Jurnaliștii turci au făcut din antreorul român un personaj, manifestările exuberante, protestele și declarațiile "marcă înregistrată" amuzând și creând rating. Dar, dincolo de această imagine de "copil rebel", Șumi rămâne în amintirea turcilor drept un tehnician cu reale abilități, "cel mai profesionist" din Turcia atunci când vine vorba de pregătirea partidelor. Discursul său și calitățile au făcut ca vestiarul să fie un tot unitar și să aibă încredere nelimitată.
"Marius Șumudică, un antrenor care atrage atenția cu bucuriile sale interesante și cu atitudinea sa războinică, precum și cu succesele sale, este, de asemenea, văzut drept cel mai profesionist antrenor din Turcia", notează sursa citată.
Liga Campionilor UEFA
Champiosn League | Barcelona, obligată să câștige la Munchen! Situație incredibilă în Grupa G
ACUM 35 MINUTE

Șumudică și arbitrii, un "dans" perpetuu

Dincolo de declarațiile care de multe ori stârneau rumoare, după partide, și de exploziile de bucurie de după victorii, Șumudică va rămâne în amintirea turcilor și ca un antrenor care a intrat mereu în conflicte cu arbitrii.
"Antrenorul român nu s-a înțeles însă deloc cu arbitrii. Șumudică a primit două cartonașe roșii în ultimele 17 runde din Turcia și a fost pedepsit cu cartonaș galben de opt ori. De fiecare dată când i s-a atras atenția în această direcție, el a avut aceeași explicație: arbitrii erau părtinitori față de el și cel mai mic protest al lui era pedepsit", mai notează turcii.
Conform turcilor de la Fanatik, oficialii lui Gaziantep s-au înțeles cu Bulent Korkmaz pentru a veni pe banca lui Gaziantep, în locul lui Șumudică. În ceea ce îl privește pe antrenorul român, acesta probabil va da curs ofertei de la arabi, acolo unde Al Shabab, fosta lui echipă, .

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Liga
Haaland, prioritate "0" pentru catalani: "Aș vinde Sagrada Familia și Portul din Barcelona"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
ACUM 2 ORE