Șumudică s-a despărțit de Gaziantep duminică după-amiază, iar vestea a fost una surprinzătoare, în contextul rezultatelor din acest sezon. Totuși, conducerea turcilor a fost exasperată de faptul că tehnicianul iese în presă cu tot felul de declarații în care pune presiune privind un contract pe bani mai mulți. În plus, românul ar fi denaturat adevărul, potrivit lui Mehmet Buyukeksi.
"Șumudică a fost supărat, la fel și stafful său. S-au folosit cuvinte care au depăsit limita. Le mulțumim pentru ce au făcut la Gaziantep. Succesul nu se atribuie unei singure persoane, e un efort de echipă.
Nu vreau să intrăm într-o polemică. Din păcate, declarația lui Șumudică de după meciul cu Sivasspor a fost o greșeală foarte mare. De aceea, i-am mulțumit pentru ce a făcut și ne-am despărțit. Îi urăm succes pe mai departe", a spus Buyukeksi, pentru A Spor.
Fotbal
#BREAKINGNEWS | Adrian Mutu s-a înțeles cu FRF pentru postul de selecționer al naționalei României
ACUM 29 MINUTE

Declarațiile care au pus capăt relației Șumudică - Gaziantep

Declarațiile lui Șumi din ultimul timp au creat nemulțumiri în rândul oficialilor echipei. Frazele care "au pus capac" au venit după confruntarea cu Sivasspor. Atunci, antrenorul a dezvăluit că a plătit primele jucătorilor și a acreditat ideea că ar câștiga doar 600.000 de euro. În realitate, turcii susțin că ar fi câștigat dublu (împreună cu stafful său) și că ar fi cerut 1,9 milioane de euro pentru a semna un nou contract. Sume fără legătură cu realitatea, în contextul pandemiei de coronavirus, în care toate cluburile încearcă să drămuiască fiecare sumă, astfel încât să supraviețuiască.
"Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro", spunea Șumudică.
Conform turcilor de la Fanatik, oficialii lui Gaziantep s-au înțeles cu Bulent Korkmaz pentru a veni pe banca lui Gaziantep, în locul lui Șumudică. În ceea ce îl privește pe antrenorul român, acesta probabil va da curs ofertei de la arabi, acolo unde Al Shabab, fosta lui echipă, îl dorește.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Premier League
Un star de la Barcelona, dorit insistent de Rangnick la United! Care sunt țintele antrenorului
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Messi l-a făcut pe Mbappe să se răzgândească! Cum a surprins francezul după meciul cu Brugge
ACUM 2 ORE