Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep, după ce a avut mai multe discuții în contradictoriu cu oficialii clubului din prima ligă turcă. Antrenorul român și președintele echipei, Mehmet Buyukeksi, au avut un schimb acid de replici ieri, după meciul pierdut de Gaziantep în fața lui Sivasspor.
În cele din urmă, Șumudică a clarificat situația în această dimineață și părea hotărât să continue la formația turcă. Totuși, deznodământul a fost diferit:
"Drumurile noastre s-au despărțit reciproc de Marius Șumudică, care a fost antrenorul lui Gaziantep pentru un sezon și jumătate. Ne exprimăm recunoștința sinceră față de dl. Șumudică și întregul său staff ca urmare a contribuției aduse echipei noastre și le urăm succes în carieră", se arată în comunicatul emis de Gaziantep.
Fotbal
Tottenham încearcă o adevărată lovitură pe piața transferurilor de la Juventus!
ACUM O ORĂ

Șumudică ar putea ajunge la Al-Shabab, după despărțirea de Gaziantep

Marius Șumudică și-a creat deja o imagine în fotbalul extern și există șanse mici să rămână fără echipă prea mult timp. Chiar el dezvăluia în urmă cu câteva zile că a primit o ofertă de nerefuzat de la Al-Shabab, echipă din Arabia Saudită pe care românul a mai antrenat-o în sezonul 2018/2019.
Șumudică avertizase încă de atunci că se află în negocieri avansate cu clubul din zona Golfului și, dacă nu îi vor fi îndeplinite cerințele contractuale la Gaziantep, va fi tentat să înceapă o nouă aventură.
"Cred că va fi destul de greu ca eu să continui aici (n.r. - la Gaziantep), chiar acum 10 minute am închis cu președintele unui club din Golf și există șansa ca eu să merg acolo. De acum, de săptămâna viitoare.
Eu vrea să-mi duc contractul la sfârșit, dar sunt niște sume uriașe, n-am cum să refuz (n.r. - pe Al-Shabab). Eu tot am dat semnale, m-au amânat (n.r. - oficialii lui Gaziantep), n-am avut nicio discuție. În seara asta vom discuta, dar ei știu foarte bine că nu putem continua în acest condiții. Cred că le va fi greu să suporte ceea ce eu voi cere pentru mine și stafful meu.
Clubul este Al-Shabab, unde am mai fost. Mi-a făcut o ofertă, negociem, suntem aproape și există șansa să colaborăm foarte curând", a spus Marius Șumudică, în urmă cu câteva zile, pentru Digisport.
Fotbal
Edi Iordănescu ar fi ajuns la un acord cu FRF! De ce depinde numirea sa în funcția de selecționer
ACUM O ORĂ
Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM 2 ORE