În vârstă de de 30 de ani, Ashley Smith a recunoscut că a intenționat să le ia cu forța ceasurile de lux de la mână fotbaliștilor lui Arsenal, Mesut Ozil și Sead Kolasinac. Întâmplarea s-a petrecut în luna iulie,, la Hampstead iar acum, Smith a fost condamnat la zece ani de închisoare.
Al doilea bărbat implicat în atacul asupra celor doi jucători este Jordan Northover, în vârstă de 26 de ani. Acesta și-a recunoscut și el implicarea, dar decizia în privința lui nu a fost dată deocamdată.

Pedeapsă meritată pentru unul dintre atacatorii lui Kolasinac și Ozil

Liga
Barcelona i-a spus "ADIO" lui Messi! Cele 38 de recorduri lăsate în spate de decarul argentinian
06/08/2021 LA 10:47
Ashley Smith mai fusese implicat în diferite incidente în trecut. La momentul atacului, bărbatul era eliberat condiționat, fiind condamnat anterior la 42 de luni de închisoare pentru o spargere care a avut loc în urmă cu doi ani. Așadar, Smith se cunoștea destul de bine cu autoritățile.
Pe data de 25 iulie, cei doi fotbaliști au fost atacați de doi bărbați care erau înarmați cu cuțite. Ozil și Kolasinac se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4x4 când au fost atacaţi de bărbaţi pe scutere. Ozil era la volan şi a fost ameninţat de atacatori. Kolasinac a ieșit din mașină și a ripostat, în timp ce Ozil a fugit într-un restaurant din apropiere. Cei doi fotbaliști nu au fost răniți în urma acestui atac.
Fotbal
Fotbaliști importanți critică vehement Super Liga Europei: "Iubesc fotbalul și nu pot să tac"
19/04/2021 LA 12:13
Fotbal
Cei de la Fenerbahce au răbufnit după faza controversată din derby-ul cu Galatasaray: "Ajunge!"
07/02/2021 LA 06:30