E adevărat că s-a retras din fotbal la sfârșitul sezonului trecut, însă Petr Cech este gata să apere din nou în poarta echipei engleze de hochei, Guildford Phoenix. Legendarul portar din Premier League este un cunoscut fan al hocheiului și a decis de curând să combine utilul cu plăcutul, să apere pentru Guildford Phoenix și să continue pe postul lui de consilier tehnic la Chelsea.
Înființat în 2017, clubul Phoenix evoluează în cea de-a patră ligă a hocheiului din Marea Britanie, iar Petr Cech are acum o șansă bună să evolueze în sportul pe care l-a urmărit toată viața. Antrenorul celor de la Guildford, Andy Hemmings, a mărturisit că Cech reprezeintă cel mai mare nume care s-a alăturat echipei: “Faptul că Petr a semnat cu Phoenix este un fapt extroardinar pentru noi, el este un tip care se antrenează din greu și de abia aștept să-l văd la debut”.

Petr Cech: "Adoram să urmăresc hocheiul când eram copil"

Campionatul European UEFA
Reacții dure după ce Mount și Chilwell au fost forțați să se izoleze! "Cum e posibil așa ceva?!"
22/06/2021 LA 15:10
Petr Cech a vorbit și el despre decizia de a evolua în cadrul unei echipe de hochei. "După 20 de ani ca fotbalist profesionist, este o experienţă minunată de a putea practica sportul pe care mi-a plăcut să îl joc şi pe care adoram să-l privesc atunci când eram copil", a declarat fostul portar ceh, care s-a retras în vară de la Arsenal.
https://i.eurosport.com/2019/10/10/2693697.jpg
Cehul, care a cuceritpatru titluri de campion, patru Cupe ale Angliei, o Ligă a Campionilor (2012) şi Europa League (2013), toate cu Chelsea, la care evoluat între 2004 şi 2015, a vorbit despre obiectivele pe care le are la Guildford Phoenix. "Sper să pot ajuta această echipă să-şi atingă obiectivele şi să câştige cât mai multe meciuri posibile când voi avea şansa să joc", a mai precizat Cech.
Premier League
Petr Cech solicită modificarea regulamentului la penalty-uri! Soluția propusă de fostul mare portar
12/12/2020 LA 13:34
Fotbal
Simona Halep a acceptat provocarea. A jonglat cu sulul și a reușit la fel de multe duble ca Messi
21/03/2020 LA 05:29