Deian Sorescu a fost transferat de Dinamo la Rakow Czestochowa, la jumătatea lunii ianuarie, în schimbul a 800.000 de euro, clubul din Ștefan cel Mare păstrând și 15% dintr-un viitor transfer al fotbalistului.
Luni seară, în meciul de pe teren propriu cu Stal Mielec, Sorescu a înscris primul său gol pentru Rakow. Românul în vârstă de 24 de ani a deschis scorul în minutul 49, după o neînțelegere a adversarilor săi, care i-au lăsat mingea liberă la marginea careului mic, de unde a trimis un șut imposibil de parat de portarul oaspeților.
Fotbal
Cicâldău, assist în victoria lui Galatasaray! Pușcaș a marcat la Pisa. Ce au reușit ceilalți români
02/04/2022 LA 17:45
Rakow Czestochowa a obținut o victorie cu 2-1 în fața celor de la Stal Mielec și este lider în clasamentul din campionatul Polonie, cu 51 de puncte acumulate în 25 de etape, cu unul mai mult decât Pogon Szczecin, ocupanta locului 2, și cu două puncte peste Lech Poznan, care completează podiumul.
Citește și:

Deian Sorescu, lăudat de jurnaliștii din Polonia

După reușita sa, Deian Sorescu a fost lăudat de presa din Polonia. Jurnaliștii publicației gol24.pl i-au acordat nota 4 (în condițiile în care cea mai mare notă este 6, conform sistemului lor de notare) și au scris că românul a profitat foarte bine de "cadoul" primit din partea fundașilor lui Stal.
"Un cadou din partea fundașilor lui Stal. Mateusz Matras a tras în Marcin Fils în încercarea de a îndepărta pericolul, Deian Sorescu a controlat mingea și a înscris din unghi închis", au menționat polonezii de la Gol24.
"Rakow a reușit primul gol chiar după pauză. Deian Sorescu a profitat de o greșeală în defensiva lui Stal și a adus-o pe Rakow în avantaj. A fost primul gol al mijlocașului român pentru Rakow", au scris și cei de la czestochowa.wyborcza.pl.
Pentru echipa lui Deian Sorescu urmează, în a 26-a etapă a campionatului Poloniei, duelul cu Legia Varșovia, programat pe 19 martie, de la ora 16:00.
International friendlies
Convocare de urgență la naționala României! De ce a fost nevoit Iordănescu să mai cheme un jucător
24/03/2022 LA 08:20
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41