Managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, a infirmat zvonurile din presa britanică, conform cărora Mesut Ozil și Alexis Sanchez ar putea fi vânduți în următoarea perioadă.
Doi dintre cei mai influenți jucători ai "tunarilor", germanul Ozil și chilianul Sanchez, au intrat în ultimele 18 luni de contract cu londonezii. Conform informațiilor apărute în presa din Albion, negocierile pentru prelungirea înlțelegerilor cu cei doi au intrat într-un impas, deoarece clubul nu ar fi dispus să strice schema de salarizare oferindu-le acestora contracte mărite. Așa cum era de așteptat, mulți s-au grăbit să concuzioneze că jucătorii sunt astfel pe picior de plecare de pe Emirates.
Arsene Wenger a ținut să clarifice situația elevilor săi și a încercat să o facă în cadrul unei conferințe de presă. „Ei vor juca pentru Arsenal încă 18 luni, cel puțin. Suntem profesioniști și ne onorăm contractele până în ultima zi a valabilității acestora. Nu eu sunt cel care va decide ce se va întâmpla după încheierea înțelegerilor. În următoarele 18 luni sunt foarte determinați să joace cât se poate de bine pentru Arsenal. Orice s-ar întâmpla, ei vor fi "tunari" încă un an și jumătate și, sper eu, că mult mai mult după”, a declarat Arsene Wenger.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 3 ORE
  • Alexis Sanchez a bifat toate partidele disputate de Arsenal în Premier League și a marcat de 11 ori, fiind la egalitate cu Diego Costa pe prima poziție în topul golgheterilor campionatului.
  • 4 goluri și 2 pase decisive are Mesut Ozil în acest sezon din Premier League.
Partida Arsenal - Stoke, din etapa a 15-a de Premier League, este LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă , de la ora 17:00.
Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
ACUM 5 ORE
Africa Cup of Nations
Mo Salah ține Egipt în viață la Cupa Africii pe Națiuni. Nigeria s-a calificat în optimi
ACUM 12 ORE