Dele Alli este marele obiectiv al parizienilor în această perioadă de transferuri, dar din cauza accidentărilor lui Gareth Bale și Lo Celso, posibila mutare a mijlocașului englez se complică. În plus, Levy, președintele lui Tottenham, preferă ca Dele Alli să rămână sub comanda lui Jose Mourinho în Premier League.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Internaționalul englez de origine nigeriană, Dele Alli, se află pe radarul lui Leonardo și este dorit la campioana Franței mai ales la sugestia lui Mauricio Pochettino. Parizienii consideră că Alli reprezintă un mare plus pentru a doua parte a sezonului lui PSG: tânăr, cu mare potențial, dar în căutare de vindecare. Ultimul aspect pare că nu contează pentru Mourinho, care i-a oferit șanse, dar fără vreun rezultat notabil.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM O ORĂ

Gareth Bale, motivul pentru care Pochettino ratează transferul lui Dele Alli

Potrivit informațiilor furnizate de Telegraph, PSG va încerca în continuare să-l aducă pe Dele Alli pe Parc des Princes, în ciuda faptului că londonezii au respins primele trei oferte. În orice caz, jurnaliștii britanici transmit că dacă mutarea s-ar efectua până la urmă, ar fi un proces de lungă durată. Motivul? Accidentările celorlalți jucători, dar și încrederea de care Alli încă se bucură la Tottenham.
Prezența lui Giovani Lo Celso și Gareth Bale pe bară înseamnă că Alli, pentru moment, este prima variantă de înlocuitor, atât pentru argentinian, cât și pentru galez. În plus, presa engleză transmite că Daniel Levy, președintele clubului londonez, este unul dintre cei care-l admiră cel mai mult pe Dele Alli. În acest moment, transferul pare înghețat și numai Levy are cheia pentru a debloca impasul în care se regăsesc cele două părți.
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
ACUM 9 ORE
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
20/05/2022 LA 10:33