Scene incredibile în capitala Franței duminică. Messi, fostul mare star al Barcelonei, a părăsit terenul în minutul 76, deși scorul în acel moment era 1-1. Pochettino a preferat să renunțe la compatriotul său decât la Mbappe, care evolua cu infiltrații, după accidentarea din meciul cu Brugge din Ligă (a fost forțat atunci să părăsească terenul după ceva mai mult de 50 de minute).
Efectul schimbării lui Leo? Acesta a refuzat să dea mâna cu antrenorul său, lucru care a dus la o controversă enormă și care a pus PSG-ul într-o postură neplăcută. Mulți sunt de părere că tehnicianul a greșit grav, printre ei numărându-se și fostul mijlocaș al trupei de pe Parc des Princes, Jerome Rothen. Acesta susține că, în trecut, Mbappe și Neymar au avut parte de tratament special, lucru care nu s-a întâmplat cu Messi.
Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM 3 ORE
CITEȘTE ȘI:
A AVUT SIR ALEX FERGUSON DREPTATE? CE SPUNEA ÎN URMĂ CU 6 ANI DESPRE CRISTIANO RONALDO ȘI LEO MESSI

Rothen: "Pochettino a greșit fundamental cu Messi"

Dincolo de orice, Pochettino a dat dovadă de lipsă de tact și nu a privit lucrurile în perspectivă: nu s-a gândit că își poate compromite relația cu conaționalul său și nici nu l-a interesat cât de afectat va fi acesta de o asemenea schimbare, în contextul în care la Barcelona avea un cu totul alt statut.
"Pochettino a greșit fundamental în abordarea avută. Nu a mai făcut asta niciodată, să își scoată starurile de pe teren. Fie că a fost vorba de Neymar, fie că a fost vorba de Mbappe, mereu i-a lăsat pe teren, indiferent de cât de proastă era ziua pe care aceștia o prinseseră. Mereu a știut să îi protejeze. Messi le e superior din punct de vedere al statusului său, are o aură, e considerat de mulți cel mai bun din toate timpurile. Trebuie să știi să gestionezi relația cu el, ai nevoie să eviți pe cât posibil o asemenea dispută. Ok, dacă trece mult timp și evoluează slab, îl poți schimba, dar nu poți să o faci acum, când abia a venit și încearcă să se adapteze. Sunt atât de multe semne că Mauricio a făcut o greșeală imensă...Sper că nu a vrut să își marcheze teritoriul, să arate că el e șeful, ar fi o nebunie. Astfel de evenimente lasă urme și imaginea pe care o are PSG are de suferit", a explicat fostul jucător al lui PSG pentru RMC.
Trebuie spus că, la final, la conferința de presă, Pochettino a încercat să explice schimbarea lui Messi printr-o posibilă accidentare. Argentinianul fusese lovit cu aproximativ 10 minute în urmă, dar părea că și-a revenit complet și poate continua.
"Am luat decizia de a-l scoate pe Messi pentru a îl proteja de o posibilă accidentare. Avem meciuri importante în față și dorim să îl protejăm", a explicat tehnicianul argentinian.
190 de minute a jucat până acum Messi la PSG, fără să reușească vreun gol sau vreo pasă decisivă.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi a dezvăluit care e marele avantaj al Argentinei în Qatar! "E punctul forte al echipei"
ACUM 3 ORE
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi, record negativ la Campionatul Mondial! E primul jucător din istorie care pățește asta
ACUM 3 ORE