Harry Kane este dorit la Manchester City, care a făcut o ofertă oficială în valoare de aproximativ 116 milioane de euro pentru a-l aduce pe căpitanul Angliei pe Etihad Stadium. Transferul atacantului a fost, însă, interzis de președintele celor de la Spurs, Daniel Levy, care nu vrea să se despartă sub nicio formă de Kane. Presa britanică notează că atacantul este nemulțumit că nu a fost lăsat să plece la formația antrenată de Pep Guardiola, în această dimineață refuzând să se prezinte la antrenamentul echipei.
În urma acestei decizii pe care a luat-o, Kane i-a supărat pe unii dintre suporterii lui Tottenham, care și-au exprimat dezacordul pe rețelele de socializare. Fanii, care l-au idolatrizat de-a lungul timpului pe Harry Kane, au notat acum că fotbalistul ar trebui să fie amendat și ținut pe banca de rezerve.
"Amendați-l și lăsați-l pe banca de rezerve! Lipsă absolută de profesionalism. Este fericit când câștigă câte 200.000 de lire sterline pe săptămână de la acest club", a scris un fan pe Twitter, în timp ce un altul a punctat că fotbalistul merită să piardă banderola de căpitan al naționalei Angliei.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
"Dacă acest lucru este adevărat, Harry Kane ar trebui să piardă banderola de căpitan al Angliei. Căpitanul echipei naționale ar trebui să fie întotdeauna un model pentru jucătorii tineri. Și să nu te prezinți la antrenament pentru clubul care te plătește și cu care ai un contract, e o dovadă de lipsă de respect și de neprofesionalism. Rușine lui Kane!"

Rio Ferdinand i-a luat apărarea lui Kane

După ce a lipsit de la antrenamentele lui Tottenham, Harry Kane a fost apărat de Rio Ferdinand. Fostul jucător al lui Manchester United a declarat că atacantul are dreptul de a lua atitudine față de clubul care refuză să-l vândă împotriva dorinței sale.
"Nu spun că Harry Kane și tactica sa de a pleca de la Tottenham sunt greșite. Harry vrea trofee și nu devine mai tânăr", a spus Rio Ferdinand.
Pe de altă parte, însă, Jamie Carragher este de părere că, prin acțiunile sale, Kane riscă să-și păteze reputația pe care și-a construit-o la Spurs.
"Nu sunt de acord, este greșit să nu participi la antrenament. Știm cu toții că vrea să meargă la altă echipă și putem înțelege de ce. Dar Harry nu ar trebui să-și strice numele sau relația cu susținătorii care îl idolatrizează doar pentru a obține transferul. Spurs va fi întotdeauna clubul lui", a spus Carragher, potrivit Daily Mail.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59