După transferul lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, în schimbul a 85 de milioane de euro, care va fi prezentat oficial în următoarele zile, Manchester United se pregătește să realizeze și două mutări în apărare. Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, englezii vor investi 80 de milioane de euro pentru transferurile lui Raphael Varane și Kieran Trippier.
Oficialii lui United au ajuns la un acord cu fundașul de 28 de ani al lui Real Madrid. Chiar dacă vicecampioana Spaniei ar fi vrut 70 de milioane de euro în schimbul lui Varane, cele două cluburi ar fi bătut palma pentru 60 de milioane de euro, în condițiile în care francezul intră în ultimul an de contract.
În ceea ce-l privește pe Trippier, englezul și-a exprimat după încheierea Campionatului European dorința de a reveni în Premier League. Astfel, fundașul lateral de 30 de ani, care mai are un an de contract cu Atletico Madrid, ar putea ajunge pe Old Trafford pentru 20 de milioane de euro.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
IERI LA 05:13
Toate cele trei transferuri ar putea fi anunțate, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Ce se întâmplă cu Lingard

Unul dintre fotbaliștii de care s-ar fi putut despărți Manchester United în acest sezon este Jesse Lingard, care le-a atras atenția celor de la Atletico Madrid și West Ham după evoluțiile din returul sezonului 2020/21.
Se pare, însă, că Solskjaer nu vrea să se despartă de fotbalistul care mai are contract cu vicecampionii din Premier League până la finalul sezonului 2021/22, antrenorul urmând a purta o discuție cu Lingard despre viitorul său.
Britanicii vor să-i propună mijlocașului o prelungire cu un an a înțelegerii, în schimbul unui salariu de 130.000 de lire pe săptămână.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46
Premier League
Solskjaer pregătește curățenia de iarnă! 7 jucători cu nume ar putea pleca de la United în ianuarie
19/09/2021 LA 13:35