Manchester United ar putea decide în această perioadă de mercato să se despartă de Jesse Lingard, care a fost împrumutat din ianuarie până la finalul lunii mai la West Ham. Fotbalistul mai are contract cu vicecampionii din Premier League până la finalul sezonului 2021/22, urmând să poarte o discuție despre viitorul său cu antrenorul Ole Gunnar Solskjaer.
Lingard a strălucit după împrumutul la West Ham, reușind 9 goluri și 5 pase decisive în 16 partide și ajutându-și echipa să termine pe locul 6, care o trimite în preliminariile Europa League. Astfel, englezul în vârstă de 28 de ani este dorit și "ciocănari", care se chinuie să facă rost de cele 25 de milioane de lire pe care United le vrea în schimbul lui Lingard.

Propunerea celor de la Manchester United

Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
După prestațiile din ultimele luni, oficialii de la Manchester nu ar fi dispuși să-i dea drumul fotbalistului, căruia vor să-i propună o prelungire cu un an a înțelegerii, în schimbul unui salariu de 130.000 de lire pe săptămână. În aceste condiții, transferul la Atletico Madrid pare imposibil de realizat.
Jesse Lingard este un produs 100% al lui Manchester United. Înainte de a fi cedat împrumut la West Ham, el a mai jucat pentru perioade scurte, tot sub această formă, la Leicester, Birmingham sau Derby County. Din 2015 însă, Lingard a făcut mereu parte din lotul lui Manchester United.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28