Manchester United ar putea decide în această perioadă de mercato să se despartă de Jesse Lingard, care a fost împrumutat din ianuarie până la finalul lunii mai la West Ham. Fotbalistul mai are contract cu vicecampionii din Premier League până la finalul sezonului 2021/22, urmând să poarte o discuție despre viitorul său cu antrenorul Ole Gunnar Solskjaer.
Lingard a strălucit după împrumutul la West Ham, reușind 9 goluri și 5 pase decisive în 16 partide și ajutându-și echipa să termine pe locul 6, care o trimite în preliminariile Europa League. Astfel, englezul în vârstă de 28 de ani este dorit și "ciocănari", care se chinuie să facă rost de cele 25 de milioane de lire pe care United le vrea în schimbul lui Lingard.

Propunerea celor de la Manchester United

Liga Campionilor UEFA
Prima reacție a lui Jesse Lingard după gafa din finalul meciului cu Young Boys: "Mă doare"
ACUM 21 ORE
După prestațiile din ultimele luni, oficialii de la Manchester nu ar fi dispuși să-i dea drumul fotbalistului, căruia vor să-i propună o prelungire cu un an a înțelegerii, în schimbul unui salariu de 130.000 de lire pe săptămână. În aceste condiții, transferul la Atletico Madrid pare imposibil de realizat.
Jesse Lingard este un produs 100% al lui Manchester United. Înainte de a fi cedat împrumut la West Ham, el a mai jucat pentru perioade scurte, tot sub această formă, la Leicester, Birmingham sau Derby County. Din 2015 însă, Lingard a făcut mereu parte din lotul lui Manchester United.
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32
Fotbal
Barcelona, de la "MSN" (79 goluri și 33 de assisturi în ultimul sezon împreună), la un atac modest
01/09/2021 LA 11:54