Ole Gunnar Solskjaer vrea să schimbe liniile la Manchester Uniited începând cu sezonul viitor. Cum situația financiară a clubului nu este prea grozavă, oficialii și managerul sunt dispuși să renunțe la unii jucători pentru a putea transfera alții, pe posturile considerate deficitare.
Este cazul lui David De Gea, care a fost trecut în plan secund în ultima vreme, dar și a altor fotbaliști printre care și Jesse Lingard. Jucătorul de 28 de ani intrase pe o pantă descendentă a carierei, dar odată cu împrumutul la West Ham a renăscut. Lingard a fost convocat din nou la naționala Angliei și sunt șanse mari ca el să fie în lot și la Campionatul European din această vară.

Manchester United cere 30 de milioane de £ pentru Jesse Lingard

Premier League
Fanii lui West Ham pregătesc revanșa cu Jesse Lingard! Cum vor "ciocănarii" să-l ironizeze
23/07/2022 LA 07:04
În urma evoluțiilor sale încântătoare în tricoul "ciocănarilor", clubul londonez a decis să-l cumpere definitiv. Conform Daily Sport, United nu ar zice nu unui transfer, deoarece pe postul său "diavolii" au destule opțiuni în lot. Totuși, oficialii de pe Old Trafford profită din plin de forma arătată de Lingard în ultimele 2 luni și cer o sumă imensă în schimbul său: 30 de milioane de £.
Prețul nu este unul exagerat din cauza valorii lui Lingard, ci pentru că el mai are contract cu United doar până în 2022. Astfel, West Ham sau orice alt club l-ar putea lua gratis în vara anului viitor, deci e greu de crezut că vor plăti acum 30 de milioane de £.
Totuși, sursa citată susține că West Ham e dispusă să facă orice pentru a-l înregimenta definitiv pe Lingard. În momentul împrumutului, londonezii nu au stipulat în contract o opțiune de cumpărare, astfel că United poate cere acum cât vrea pentru jucător. West Ham vrea însă să demareze negocierile cât mai repede și e posibil să se ajungă la un acord, mai ales că și jucătorul este conștient că la United nu va avea prea multe șanse de a juca nici dacă va rămâne și în sezonul viitor.
De când a ajuns la West Ham, Jesse Lingard a marcat de 6 ori în 8 jocuri, oferind și 3 pase decisive. Astfel, el a fost implicat în 9 goluri, doar Harry Kane având asemenea cifre în Premier League în această perioadă.
Jesse Lingard este un produs 100% al lui Manchester United. Înainte de a fi cedat împrumut la West Ham, el a mai jucat pentru perioade scurte, tot sub această formă, la Leicester, Birmingham sau Derby County. Din 2015 însă, Lingard a făcut mereu parte din lotul lui Manchester United.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/07/3024917.jpg
Premier League
Lingard și-a găsit echipă, după despărțirea de Man United! A semnat pe un an cu un alt club din PL
21/07/2022 LA 18:56
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Barcelona, acord total cu Sevilla pentru Kounde! Cât vor plăti catalanii
17/07/2022 LA 20:05