Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lingard și-a regăsit forma excelentă, după ce a fost împrumutat de United. Ce a spus Solskjaer

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 14/04/2021 la 19:35 GMT+3

Jesse Lingard este unul dintre cei mai în formă jucători din Premier League. Împrumutat de United la West Ham în luna ianuarie, acesta a marcat 8 goluri şi a reuşit 4 pase decisive în doar 9 partide, astfel, şi cu aportul său, "ciocănarii" au ajuns până pe locurile care trimit în Champions League.

Jesse Lingard

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Ole Gunnar Solskjaer a sugerat la conferinţa de presă premergătoare disputei cu Granada din returul sferturilor Europa League că Jesse Lingard va fi binevenit înapoi pe Old Trafford la sfârșitul sezonului, ţinând cont de forma excelentă arătată la West Ham.
După ce Lingard a reuşit o dublă în victoria "ciocănarilor" cu Leicester de duminică, scor 3-2, Ole a fost întrebat care crede că sunt motivele care stau la baza succesului mijlocașului la echipa lui David Moyes.

Solskjaer, despre Lingard: "A fost genial de când a plecat!"

Norvegianul a recunoscut că ar fi fost ușor să-l păstreze pe internaționalul de 28 de ani în echipa sa pentru ultimele etape ale sezonului, dar Lingard și-a câștigat șansa de a juca titular în echipa lui West Ham, iar acum culege recompensele.
"Jesse a fost genial de când a plecat și am răspuns la asta de câteva ori. În mod egoist, l-am fi putut păstra pentru că are întotdeauna un rol bine stabilit în echipă, este un băiat fantastic, nu mi-a cauzat nicio problemă şi a muncit foarte mult cât a fost sub comanda mea. A meritat șansa să joace mai mult - de aceea l-am lăsat să meargă la West Ham pentru că merită mai mult, ţinând cont de ceea ce a făcut de-a lungul carierei sale pentru Man United. Desigur, îl aşteptăm înapoi.", a declarat Solskjaer, la conferința de presă premergătoare meciului cu Granada.
Forma excepţională a lui Lingard la West Ham l-a ajutat să fie convocat la naţionala Angliei, după aproape doi ani în care nu a făcut parte din lotul echipei lui Gareth Southgate. El a evoluat în toate cele 3 partide din preliminariile Cupei Mondiale din martie, iar acesta ar putea evolua şi la Campionatul European din această vară, acolo unde Bucureştiul găzduieşte 4 partide.
"Sper să meargă la Euro, ţinând cont de forma prin care trece, cu încrederea pe care o are, cred că are şanse", a adăugat Solskjaer. "Sper că va avea parte de un final foarte bun de sezon. Sunt încântat de Jesse şi îi doresc tot binele pentru restul sezonului înainte să se întoarcă."
Jesse Lingard

"Noul" Lingard a băgat în alertă cluburile de top din Europa! PSG, Inter şi Real Madrid, pe urmele mijlocaşului

Împrumutul lui Lingard va expira la finalul lunii mai, iar conducătorii lui West Ham plănuiesc să-l cumpere definitiv. Totuși, misiunea "ciocănarilor" nu se anunță deloc ușoară, ținând cont că internaționalul de 28 de ani a atras atenția mai multor cluburi de top din Europa.
Potrivit ESPN, Lingard este monitorizat de PSG, Inter şi Real Madrid și ar putea bifa un transfer răsunător în următoarea perioadă de mercato, din vară.Contractul lui Lingard cu Manchester United, clubul care l-a crescut, va expira în 2022. Evident, "diavolii" nu vor să-l piardă gratuit atunci, motiv pentru care vor fi deschiși la negocieri pentru un transfer încă din această vară.
Lingard a suferit enorm la Manchester United înaintea împrumutului la West Ham și își dorește să evolueze la o echipă care poate să-i ofere minute și să joace în Champions League. Englezul ar putea rămâne în Premier League, la West Ham, dacă formația lui Moyes se va califica în Champions League.
În același timp, este de greu de crezut că Lingard nu va fi tentat de o posibilă aventură la PSG, Inter și Real Madrid, echipe care se luptă constant pentru titlu și evoluează an de an în Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo