Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Noul" Lingard, urmărit de Real Madrid, Inter și PSG! Mijlocașul s-a "reinventat" la West Ham

Cosmin Cioboata

Actualizat 12/04/2021 la 15:36 GMT+3

Jesse Lingard (28 de ani) și-a regăsit plăcerea de a juca fobal la West Ham, clubul la care Manchester United l-a împrumutat în luna ianuarie. Mijlocașul englez a impresionat la formația londoneză, iar acum a intrat pe radarul unor echipe răsunătoare din Europa.

Jesse Lingard, jucătorul împrumutat la West Ham de către Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Jesse Lingard s-a "reinventat" începând din momentul împrumutului la West Ham, în urmă cu aproximativ două luni. Mijlocașul de 28 de ani intrase într-un con de umbră la Manchester United, iar "diavolii" au decis să-l lase să plece sub formă de împrumut pentru a prinde mai multe minute. Și nu numai că Lingard a prins multe minute la formația lui David Moyes, dar a început să și marcheze pe bandă rulantă.
Mai precis, mijlocașul ofensiv a înscris 8 goluri în cele 9 apariții în tricoul lui West Ham. Evoluțiile sale consistente l-au convins și pe selecționerul Gareth Southgate să-l cheme la naționala Angliei pentru cele 3 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, din luna martie. Iar Lingard a evoluat în fiecare dintre ele, pentru un total de 100 de minute.
Golurile lui Lingard au propulsat-o pe West Ham pe 4 în Premier League, cu șanse reale de a prinde un loc de UEFA Champions League la finalul sezonului.

"Noul" Lingard a băgat în alertă cluburile de top din Europa! PSG, Inter și Real Madrid, pe urmele mijlocașului

Împrumutul lui Lingard va expira la finalul lunii mai, iar conducătorii lui West Ham plănuiesc să-l cumpere definitiv. Totuși, misiunea "ciocănarilor" nu se anunță deloc ușoară, ținând cont că internaționalul de 28 de ani a atras atenția mai multor cluburi de top din Europa.
Potrivit ESPN, Lingard este monitorizat de PSG, Inter și Real Madrid și ar putea bifa un transfer răsunător în următoarea perioadă de mercato, din vară.
Contractul lui Lingard cu Manchester United, clubul care l-a crescut, va expira în 2022. Evident, "diavolii" nu vor să-l piardă gratuit atunci, motiv pentru care vor fi deschiși la negocieri pentru un transfer încă din această vară.
Lingard a suferit enorm la Manchester United înaintea împrumutului la West Ham și își dorește să evolueze la o echipă care poate să-i ofere minute și să joace în Champions League. Englezul ar putea rămâne în Premier League, la West Ham, dacă formația lui Moyes se va califica în Champions League.
În același timp, este de greu de crezut că Lingard nu va fi tentat de o posibilă aventură la PSG, Inter și Real Madrid, echipe care se luptă constant pentru titlu și evoluează an de an în Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

Premier League. Aston Villa, învinsă pe teren propriu de West Ham! Lingard a reușit "dubla" la debut

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo