Jesse Lingard s-a "reinventat" începând din momentul împrumutului la West Ham, în urmă cu aproximativ două luni. Mijlocașul de 28 de ani intrase într-un con de umbră la Manchester United, iar "diavolii" au decis să-l lase să plece sub formă de împrumut pentru a prinde mai multe minute. Și nu numai că Lingard a prins multe minute la formația lui David Moyes, dar a început să și marcheze pe bandă rulantă.
Mai precis, mijlocașul ofensiv a înscris 8 goluri în cele 9 apariții în tricoul lui West Ham. Evoluțiile sale consistente l-au convins și pe selecționerul Gareth Southgate să-l cheme la naționala Angliei pentru cele 3 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, din luna martie. Iar Lingard a evoluat în fiecare dintre ele, pentru un total de 100 de minute.
Golurile lui Lingard au propulsat-o pe West Ham pe 4 în Premier League, cu șanse reale de a prinde un loc de UEFA Champions League la finalul sezonului.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31

"Noul" Lingard a băgat în alertă cluburile de top din Europa! PSG, Inter și Real Madrid, pe urmele mijlocașului

Împrumutul lui Lingard va expira la finalul lunii mai, iar conducătorii lui West Ham plănuiesc să-l cumpere definitiv. Totuși, misiunea "ciocănarilor" nu se anunță deloc ușoară, ținând cont că internaționalul de 28 de ani a atras atenția mai multor cluburi de top din Europa.
Potrivit ESPN, Lingard este monitorizat de PSG, Inter și Real Madrid și ar putea bifa un transfer răsunător în următoarea perioadă de mercato, din vară.
Contractul lui Lingard cu Manchester United, clubul care l-a crescut, va expira în 2022. Evident, "diavolii" nu vor să-l piardă gratuit atunci, motiv pentru care vor fi deschiși la negocieri pentru un transfer încă din această vară.
Lingard a suferit enorm la Manchester United înaintea împrumutului la West Ham și își dorește să evolueze la o echipă care poate să-i ofere minute și să joace în Champions League. Englezul ar putea rămâne în Premier League, la West Ham, dacă formația lui Moyes se va califica în Champions League.
În același timp, este de greu de crezut că Lingard nu va fi tentat de o posibilă aventură la PSG, Inter și Real Madrid, echipe care se luptă constant pentru titlu și evoluează an de an în Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League. Aston Villa, învinsă pe teren propriu de West Ham! Lingard a reușit "dubla" la debut

Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38