Nuno Espirito Santo este noul antrenor al lui Tottenham, care s-a despărțit de Jose Mourinho în urmă cu 72 de zile.
Recent plecat de la Wolverhampton, portughezul era dat ca favorit să o preia pe Everton în urmă cu doar câteva zile, dar negocierile au intrat în impas.
Nuno Espirito Santo a semnat cu Spurs un contract valabil până în 2023. Imediat după ce a fost prezentat, antrenorul a declarat că este onorat să pregătească pe Tottenham, având ca obiectiv să-i facă pe suporteri mândri.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25
"Când ai o echipă cu calitate și talent, nu ne dorim decât să îi facem pe fani mândri și fericiți. Este o plăcere și o onoare enormă să fiu aici, sunt fericit și aștept cu nerăbdare să încep munca. Nu avem timp de pierdut, trebuie să începem să lucrăm imediat, deoarece pre-sezonul începe în câteva zile", a declarat portughezul în vârstă de 47 de ani.
De-a lungul carierei, Nuno Espirito Santo le-a mai pregătit pe Rio Ave, Valencia și Porto.

Și Everton și-a anunțat noul antrenor astăzi

Tot astăzi, Rafa Benitez a fost anunțat oficial ca noul antrenor al lui Everton. Jurnalistul Fabrizio Romano a scris că cele două părți au ajuns în sfârșit la un acord valabil până în 2024.
"Rafa Benitez a semnat, în sfârșit, contractul său cu Everton, valabil până în iunie 2024, după două săptămâni de negocieri. El a mai fost abordat și de alte cluburi din Serie A, dar Premier League a fost mereu prioritatea sa", a informat italianul.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Premier League
Jose Mourinho a reacționat după revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United
29/08/2021 LA 04:18