Nuno Espirito Santo este noul antrenor al lui Tottenham, care s-a despărțit de Jose Mourinho în urmă cu 72 de zile.
Recent plecat de la Wolverhampton, portughezul era dat ca favorit să o preia pe Everton în urmă cu doar câteva zile, dar negocierile au intrat în impas.
Nuno Espirito Santo a semnat cu Spurs un contract valabil până în 2023. Imediat după ce a fost prezentat, antrenorul a declarat că este onorat să pregătească pe Tottenham, având ca obiectiv să-i facă pe suporteri mândri.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
"Când ai o echipă cu calitate și talent, nu ne dorim decât să îi facem pe fani mândri și fericiți. Este o plăcere și o onoare enormă să fiu aici, sunt fericit și aștept cu nerăbdare să încep munca. Nu avem timp de pierdut, trebuie să începem să lucrăm imediat, deoarece pre-sezonul începe în câteva zile", a declarat portughezul în vârstă de 47 de ani.
De-a lungul carierei, Nuno Espirito Santo le-a mai pregătit pe Rio Ave, Valencia și Porto.

Și Everton și-a anunțat noul antrenor astăzi

Tot astăzi, Rafa Benitez a fost anunțat oficial ca noul antrenor al lui Everton. Jurnalistul Fabrizio Romano a scris că cele două părți au ajuns în sfârșit la un acord valabil până în 2024.
"Rafa Benitez a semnat, în sfârșit, contractul său cu Everton, valabil până în iunie 2024, după două săptămâni de negocieri. El a mai fost abordat și de alte cluburi din Serie A, dar Premier League a fost mereu prioritatea sa", a informat italianul.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48