Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

300 de milioane de € pentru 3 transferuri! United și-a făcut planul pentru a domina iar Europa

Cristian Mihală

Actualizat 03/03/2021 la 14:56 GMT+2

The Mirror prezintă cum ar putea arăta Manchester United la vară, în eventualitatea în care va transfera jucătorii doriți de Solskjaer. United se află pe locul 2 în Premier League, la 15 puncte de liderul City, iar lupta la titlu pare încheiată pentru Bruno Fernandes&Co. Chiar și așa, ambițiile pentru viitor sunt mari, Jadon Sanho, Kounde și Haaland fiind doriți în Teatrul Viselor.

Ole Gunnar Solskjaer, Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
În ultimele sezoane, "diavolii roşii" au promovat și au cumpărat tineri de mare valoare, care încep să ajungă, ușor-ușor, la maturitate. Fără vreun campionat luat post "era Ferguson", oficialii de pe Old Trafford doresc să atace titlul în sezonul următor, iar echipa ar putea fi schimbată în mare parte.

3 piese grele în echipa lui Solskjaer

De Gea - Wan-Bissaka, Kounde, Maguire, Shaw - McTominay, Pogba, Bruno Fernandes - Rashford, Sancho, Haaland. Aceasta este echipa prezentată de The Mirror pentru United din stagiunea viitoare, în cazul în care United va face o investiţie de 300 de milioane de euro la vară, așa cum intenționează conducerea.
Vicepreşedintele executiv al lui United, Ed Woodward, i-a promis lui Solskjaer o investiţie majoră în vară pentru a îmbunătăţi calitatea echipei. Investiţia vine în contextul în care, în acest sezon, United a sperat la titlu până la un moment dat, iar în sezonul viitor obiectivul va fi câştigarea Premier League.
"Vom continua să-l sprijinim pe Ole cu o investiţie pe termen lung, prin aducerea de jucători, ne axăm la vară pe asta", a spus Ed Woodward, potrivit Marca.

United ar arăta impresionant dacă va reuși transferurile propuse

Luând în considerare zvonurile şi punctele slabe ale echipei, United ar putea avea altă faţă în sezonul viitor. Pentru început, în centrul defensivei, The Mirror îl plasează pe Koundé lângă Maguire, un jucător foarte dorit pe piaţa europeană, jucător de care, de asemenea, a fost interesată şi Manchester City. El are o clauză de 90 de milioane de euro.
La centrul terenului va rămâne McTominay lângă Pogba care nu va pleca de la United, iar Bruno Fernandes nu are cum să lipsească din primul 11. Preţul portughezului creşte cu fiecare evoluţie bună a lui. Totuşi, fantezia vine din tridentul imaginar ofensiv pe care Solskjaer l-ar avea la dispoziţie.
Rashford va acoperi o bandă, iar cealaltă va fi "anexată" de Sancho, jucătorul Borussiei Dortmund, dorit de mai mult timp de United şi cotat la 100 de milioane de euro. Iar numărul "9" al echipei engleze, jucătorul care va avea cele mai multe oferte în această vară, Erling Braut Haaland, al cărui preţ final de licitaţie nu va fi tocmai unul ieftin.
Ar fi un prim 11 de vis pentru United, dar în acest moment nu este nimic mai mult decât o echipă imaginară. Dincolo de investiţia financiară, United va trebui să lupte cu alţi giganţi europeni pentru aceşti jucători, în special pentru Koundé și Haaland, două transferuri care vor fi foarte greu de perfectat.
Până să treacă la mutări pe piața transferurilor, Solskjaer se concentrează pe derbyul cu Manchester City, de duminică. Până atunci, "diavolii" joacă în această seară, de la 22:15, la Londra, cu Crystal Palace (Eurosport 1 și Eurosport Player).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo