Articol scris de Andrei Bobeică
Manchester United a fost aproape să-l transfere pe Haaland la începutul anului 2019, atunci când atacantul încă juca pentru Molde. Conform The Mirror, citat de Marca, clubul din Premier League se înțelesese cu Molde pentru transferul lui Haaland pentru suma de 3.5 milioane de euro. Ole Gunnar Solskjaer își dăduse și el acordul pentru transferul atacantului norvegian pe care l-a antrenat la Molde timp de 2 ani.
Aparent, un detaliu, nu atât de important, a făcut ca Erling Haaland să aibă alt traseu în carieră. Transferul la Manchester United a picat din cauza fusului orar. Norgevienii de la Molde au organizat un video call pentru ora 09.00, ora Norvegiei, iar clubul din Premier League a crezut că întâlnirea este setată la ora 09.00 GMT, cu o oră mai târziu.
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
21/01/2022 LA 21:42
Astfel, Erling Haaland nu a mai ajuns la Manchester United, iar pe fir a intrat RB Salzburg care l-a transferat pentru o sumă mai mare decât ar fi oferit "diavolii" pentru atacant. 8 milioane de euro a primit Molde în schimbul celui care avea să uimească Europa cu cifrele sale, la doar 20 de ani.

Cifre senzaționale pentru Haaland

Atacantul norvegian a marcat de 43 de ori în 44 de meciuri pentru Borussia Dortmund până acum. În sezonul actual, Haaland are 27 de goluri în 25 de meciuri în toate competițiile. În scurta carieră de până acum, Haaland a jucat 138 de meciuri și a marcat 92 de goluri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
21/01/2022 LA 17:31
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42