Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

5 jucători pentru Lukaku! Planul lui Tuchel pentru transferul verii

Cristian Mihală

Publicat 27/05/2021 la 09:45 GMT+3

Inter a rămas fără Antonio Conte, iar Romelu Lukaku, golgheterul campioanei Italiei, are șanse mari să fie transferat. Chelsea e pe urmele lui, iar Tuchel știe cum să facă rost de bani pentru ca mutarea să prindă contur.

Romelu Lukaku, Chelsea

Credit imagine: PA Sport

Plecarea lui Conte de la Inter are toate șansele să se transforme într-un bulgăre de zăpadă care să ducă la destabilizarea grupării nerazzurre. În contextul în care patronii chinezi ai grupării lombarde au mari probleme financiare, e greu de crezut că marile vedete vor putea fi ținute pe loc.
Gazzetta dello Sport a anunțat încă de ieri că Hakimi are ofertă de la PSG, Lautaro Martinez e în cărți pentru un transfer la Atletico Madrid, în timp ce Lukaku e dorit înapoi în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.

Chelsea îl vrea neapărat pe Lukaku, Tuchel știe cum face rost de bani să îl transfere

Interesul lui Chelsea pentru fostul său jucător nu e unul nou, Tuchel având nevoie neapărat de un vârf de atac. Haaland e o pistă abandonată, în timp ce Kane nu vrea să semneze cu altă echipă din Londra, în semn de respect pentru Spurs, astfel că Chelsea e "all-in" în cursa pentru Lukaku.
Londonezii sunt dispuși să ofere 86 de milioane de lire pentru vârful belgian, o sumă impresionantă, pe care italienii cu greu o pot refuza, mai ales că au încă datorii mari către United, în contul transferului vârfului. Potrivit Sunday World, Tuchel nici măcar nu depinde de Abramovich în misiunea de a-l aduce pe Lukaku pe Stamford Bridge. Tehnicianul german e gata să îi vândă pe Kepa Arrizabalaga, Callum Hudson-Odoi, Ross Barkley, Ruben Loftus-Cheek și Tammy Abraham, pentru a face rost de suma necesară transferului verii.
Dintre cei menționați mai sus, cei mai mulți bani vor fi luați pe Tammy Abraham, fotbalist pentru care West Ham și Aston Villa sunt gata să plătească aproximativ 35 de milioane de lire.
Lukaku a fost sub contract cu Chelsea în perioada 2011-2014, dar a primit prea puține șanse. A fost împrumutat la WBA, apoi la Everton, aceasta din urmă transferându-l definitiv în 2014, pentru 28 de milioane de lire
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo