Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea va face tot posibilul pentru a-l aduce pe Romelu Lukaku dacă va pica transferul lui Haaland

Vlad Dumitrescu

Actualizat 08/04/2021 la 08:27 GMT+3

Chelsea este dispusă să ofere 86 de milioane de lire celor de la Inter Milano pentru a-l aduce înapoi pe Romelu Lukaku, însă numai dacă albaștrii nu vor reuși să îl transfere pe Erling Haaland.

Romelu Lukaku

Credit imagine: Getty Images

Atacantul celor de la Borussia Dortmund, Erling Haaland, este principala țintă a lui Roman Abramovich în această vară iar Romelu Lukaku este varianta de rezervă dacă transferul norvegianului nu se va concretiza.
Conform Calciomercato, albaștrii sunt dispuși să plătească peste 80 de milioane de lire pentru Lukaku, cel care a jucat în doar 15 partide pentru formația de pe Stamford Bridge în cei patru ani petrecuți în vestul Londrei între 2011 și 2014.

Romelu Lukaku este cel mai bun jucător al lui Inter

Lukaku se află într-o formă excelentă cu 26 de goluri marcate în 35 de meciuri, ajutând-o pe Inter să ajungă la vârful Serie A.
Belgianul de 27 de ani, care a ajuns la Inter după ce a fost achiziționat de la Manchester United pentru 74 de milioane de lire în august 2019, este cel mai important jucător al clubului iar Inter nu pare dispusă să vândă.
Manchester City a încercat să îl transfere pe Lukaku vara trecută iar clubul englez ar putea face o nouă încercare în această vară având în vedere că Aguero o va părăsi pe City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo