Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Romelu Lukaku, mai ieftin decât Erling Haaland! Cât cere Interul pentru starul belgian

Nicu Savin

Publicat 02/04/2021 la 13:34 GMT+3

Romelu Lukaku a avut un sezon fantastic la Inter, iar belgianul ar putea pleca din Serie A la vară. Totuși, oficialii "nerazzurri-lor" vor renunța cu greu la atacantul lor și i-au stabilit un preț greu accesibil marilor forțe din Europa.

Romelu Lukaku

Credit imagine: Getty Images

Presa din Italia a scris în ultima vreme că Inter are serioase probleme financiare și liderul din Serie va fi nevoit să își vândă un jucător important la finele acestui sezon. Cei mai valoroși jucători din echipa lui Conte sunt Romelu Lukaku și Lautaro Martinez, dar cota celor doi este una imensă și puține cluburi își vor permite să-i cumpere.
Potrivit Corriere dello Sport, Interul e dispus să-l cedeze pe Lukaku contra sumei de 120 de milioane de €. Belgianul a ajuns pe Meazza în 2019, Inter plătindu-i lui Manchester United 74 de milioane de € în schimbul său. În acest sezon, masivul atacant a marcat 25 de goluri și a dat 7 pase decisive în cele 34 de meciuri jucate în toate competițiile.
Unde va juca Romelu Lukaku în sezon viitor?

Romelu Lukaku, alternativa perfectă la Erling Haaland pentru Barcelona și Manchester City

Erling Haaland este fără îndoială cel mai curtat atacant al momentului, dar Borussia Dormtund cere o sumă colosală pentru norvegian. Ieri, oficialii Barcelonei au negociat cu reprezentanții lui Haaland, dar același lucru l-au făcut și cei de la Real Madrid și o vor face în continuare și șefii marilor cluburi din Premier League.
În aceste condiții, Barcelona și Manchester City, 2 mari forțe care au neapărată nevoie de un număr 9 de valoare, s-ar putea reorienta către Lukaku. Ronald Koeman îl cunoaște foarte bine pe belgian, pe care l-a avut sub comandă la Everton și îl dorește insistent pe Camp Nou. De asemenea, jucătorul lui Inter va fi soluția de rezervă pentru Manchester City, dacă gruparea de pe Etihad îl va rata pe Haaland.
Lukaku a declarat că își dorește să continue la Inter, dar situația financiară a clubului ar putea duce la vânzarea sa. Rămâne de văzut dacă belgianul va prefera să se întoarcă în Premier League sau va fi tentat să lucreze din nou cu Ronald Koeman.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo