Rakitic și-a pierdut statutul de titular pe Camp Nou de la venirea olandezului De Jong în vara trecută, iar acum Barcelona încearcă să încaseze o sumă cât mai consistentă din transferul croatului în vară. Mai mult, Rakitic este furios pe conducerea Barcelonei, care a încercat de mai multe ori să-l includă ca monedă de schimb în alte transferuri. Cel mai recent, Barca l-a propus pe Rakitic la PSG în afacerea Neymar.
Ivan Rakitic a fost un jucător determinant în succesele Barcelonei din ultimi 6 ani. În 2014, croatul a fost adus de la Sevilla. Chiar Sevilla este una dintre posibilele destinații pentru croatul ajuns la 32 de ani. De asemenea, Simeone îl consideră o piesă importantă pentru revigorarea lui Atletico.
Europa League
Barcelona a devenit marea favorită la cucerirea Europa League. Cum arată cotele
25/02/2022 LA 07:35
Italienii sunt și ei interesați de transferul lui Ivan Rakitic. Juventus și Napoli au pus ochii pe croatul născut în Elveția.
Toate aceste 5 cluburi sunt conștiente că Rakitic își termină contractul cu Barcelona în 2021 și nu vrea să prelungească această înțelegere. Dacă clubul catalan vrea să încaseze o sumă de transfer serioasă, acestă mutare trebuie făcută în vară.

Suárez și Rakitic

Credit imagine: Getty Images

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Messi's Day | TOP 5 jucători cu cele mai multe apariții alături de Lionel, care nu sunt spanioli
24/06/2021 LA 07:59
Fotbal
Recorduri impresionante doborâte de Luka Modric la Euro 2020! E primul croat care reușește așa ceva
23/06/2021 LA 10:15