Fotbal
Premier League

5 mari echipe se luptă pentru semnătura lui Ivan Rakitic. Starul Croației spre Premier League?

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

rakitic

Credit imagine: Getty Images

DeIon Alexandru
26/04/2020 la 07:53

Tottenham a intrat în hora ofertelor pentru Rakitic. Misiunea lui Jose Mourinho este, însă, foarte complicată pentru că mijlocașul de la Barcelona are mai multe propuneri interesaante din alte două campionate de top.

Rakitic și-a pierdut statutul de titular pe Camp Nou de la venirea olandezului De Jong în vara trecută, iar acum Barcelona încearcă să încaseze o sumă cât mai consistentă din transferul croatului în vară. Mai mult, Rakitic este furios pe conducerea Barcelonei, care a încercat de mai multe ori să-l includă ca monedă de schimb în alte transferuri. Cel mai recent, Barca l-a propus pe Rakitic la PSG în afacerea Neymar.

Liga

Barcelona nu se mai oprește din transferuri! După Arthur, la Juve, trimite un jucător la PSG

29/06/2020 LA 16:39

Ivan Rakitic a fost un jucător determinant în succesele Barcelonei din ultimi 6 ani. În 2014, croatul a fost adus de la Sevilla. Chiar Sevilla este una dintre posibilele destinații pentru croatul ajuns la 32 de ani. De asemenea, Simeone îl consideră o piesă importantă pentru revigorarea lui Atletico.

Italienii sunt și ei interesați de transferul lui Ivan Rakitic. Juventus și Napoli au pus ochii pe croatul născut în Elveția.

Toate aceste 5 cluburi sunt conștiente că Rakitic își termină contractul cu Barcelona în 2021 și nu vrea să prelungească această înțelegere. Dacă clubul catalan vrea să încaseze o sumă de transfer serioasă, acestă mutare trebuie făcută în vară.

Suárez și Rakitic

Credit imagine: Getty Images

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

00:01:11

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

"Am fost amenințat cu moartea! Veneau mesaje din întreaga lume" Dezvăluirea făcută de Caballero

26/05/2020 LA 07:07
Liga

Revoluție în lotul Barcelonei. Catalanii sunt gata să renunțe la 13 jucători

21/04/2020 LA 07:18
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueTottenham HotspurFC BarcelonaMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol