După ce săptămâna trecută presa engleză a anunțat că Michail Antonio s-a săturat să aștepte convocarea la naționala Angliei și s-a decis să reprezinte Jamaica, Daily Mail notează că un alt jucător important din Premier League ar putea recurge la un gest similar.
Este vorba despre Aaron Wan-Bissaka, fundașul dreapta de 23 de ani de la Manchester United, care e hotărât să dea curs convocării de la naționala Republicii Democrate Congo, în caz că va fi din nou ignorat de Gareth Southagate la următoarea acțiune internațională.
https://i.eurosport.com/2020/01/22/2758791.jpg
Premier League
Manchester United caută fundaș dreapta. Pe cine vrea să aducă Ten Hag în locul lui Wan-Bissaka
05/05/2022 LA 13:29

Aaron Wan-Bissaka va juca pentru RD Congo, dacă nu va fi convocat în martie la naționala Angliei

Wan-Bissaka s-a născut în Anglia, dar are origini congoleze, astfel că poate juca și prentru reprezentativa africană. De altfel, el a jucat un meci pentru naționala U20 a acestei națiuni, dar apoi a reprezentat Anglia la nivel de tineret. Fundașul lui United a fost chemat o singură dată la naționala mare a Albionului, în august 2019, dar nu s-a putut prezenta la lot din cauza unei accidentări, iar de atunci a așteptat în zadar o nouă convocare.
În a 2-a jumătate a lunii martie vor debuta preliminariile Campionatului Mondial din 2022, iar Southagate are multe soluții pentru postul de fundaș dreapta. Trent Alexander Arnold, Kieran Trippier, Reece James și Kyle Walker sunt printre opțiuni alături de Wan-Bissaka.
Titular indiscutabil la Manchester United, Wan-Bissaka își dorește să joace și la nivel internațional, iar dacă Southgate nu îl va convoca pentru meciurile cu San Marino, Albania și Polonia, acesta își va îndrepta atenția către țara de origine a părinților săi.
Europa League
Ten Hag susține că toți jucătorii sunt fericiți la United, chiar și pe bancă:"Aşa este şi Cristiano"
IERI LA 17:10
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
IERI LA 07:08