Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ajunge Messi la Man City? Răspunsul surprinzător al lui Guardiola, după ce și-a prelungit contractul

Irina Aldea

Publicat 20/11/2020 la 18:34 GMT+2

Pep Guardiola și-a prelungit ieri contractul cu Manchester City, fapt pentru care suporterii "cetățenilor" au prins aripi în privința transferului lui Leo Messi pe Etihad la începutul anului viitor.

Leo Messi & Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Pep Guardiola a acceptat prelungirea pe încă doi ani a înțelegerii cu Manchester City, lucru care "a aprins" imaginația suporterilor "cetățenilor". Pentru a câștiga titluri pe bandă rulantă, șefii de pe Etihad sunt dispuși să facă orice efort financiar și au anunțat că vor pregăti o nouă ofensivă pentru semnătura lui Leo Messi, în ianuarie. Starul argentinian din echipa lui Koeman este în ultimul an de contract cu Barcelona și va putea semna cu orice echipă în iarnă.
Cu toate acestea, Guardiola a oferit o declarație surprinzătoare în legătură cu viitorul lui Leo Messi: "Este jucătorul Barcelonei. Am spus-o de o mie de ori. Ca suporter, îmi doresc ca Leo să-și încheie cariera acolo. Contractul său expiră la finalul sezonului și nu știu ce se petrece în mintea lui. Păstrez o mare apreciere pentru Barcelona și sunt recunoscător pentru tot ce au făcut pentru mine", a spus Pep Guardiola, potrivit AS.com.

Manchester City a confrimat prelungirea contractului cu Pep Guardiola

Manchester City a confirmat informațiile apărute ieri în presa engleză și a anunțat printr-un comunicat oficial că Pep Guardiola și-a prelungit contractul până în vara anului 2023: "Manchester City este încântat să anunțe că Pep Guardiola a semnat un nou contract de doi ani cu clubul", se specifică în comunicatul emis de clubul de pe Etihad.
Manchester City este primul club la care Pep Guardiola stă mai mult de 4 sezoane, iar aventura sa pe Etihad va continua și mai mult. După ce în urimul timp s-au făcut speculații că managerul se va întoarce la Barcelona, acestea au fost risipite de anunțul de astăzi al presei britanice.

Leo Messi, dorit de șeicii din conducerea lui Man City

Marele obiectiv al lui Guardiola este cucerirea Champions League cu City. În același timp, lupta pentru titlu în Premier League rămâne o provocare pentru orice club cu pretenții, mai ales în această perioadă când concurența este mai aprigă ca niciodată. Odată cu vestea prelungirii contractului lui Guardiola, șansele ca Lionel Messi să ajungă la Manchester City cresc simțitor. În vară, când argentinianul era hotărât să plece de la Barcelona, Guadiola l-a convins să aleagă echipa sa, dar până la urmă Messi nu a fost lăsat să plece, astfel că reîntâlnirea celor 2 s-a amânat.
Informațiile din presa iberică susțin că sentimentele lui Messi față de Barcelona nu s-au schimbat, iar o plecare în perioada următoare este iminentă. S-a vehiculat și varianta ca Barcelona să accepte faptul că nu îl poate păstra pe Messi și să-i dea drumul în perioada de mercato din ianuarie, pentru a obține o sumă de bani de pe urma sa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo