Alexandre Lacazette a revenit la sesiunile complete de antrenament după accidentarea la gleznă și ar putea întâlni chiar luni Sheffield United în deplasare. Atancatul francez al “Tunarilor” nu a mai jucat pentru echipa londoneză de pe 1 septembrie, de la egalul cu Tottenham. Oficialii clubului au dezvăluit că i-au dat timp lui Lacazette "să se odihnească și să-și recupereze glezna pentru a fi complet apt la revenire".
Arsenal este acum pe podium în clasamentul Premier League. Tunarii” au fost neînvinși în patru dintre meciurile în care Lacazette nu a fost prezent pe teren, dar revenirea atacantului de 28 de ani va conferi echipei un aer proaspăt, mai ales că obiectivul echipei este să termine între primele patru echipe: “Alex progresează foarte bine și s-a întors la antrenamente”, se arată într-un comunicat oficial al clubului.

Arsenal poate conta pe Alexandre Lacazette

Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Chiar dacă atacantul francez a revenit la antrenamente, Unai Emery va lua decizia în privința lui în zilele care urmează. Lacazette a evoluat destul de puțin în acest start de sezon, însă a reușit să înscrie două goluri în toate cele trei apariții pe care le-a avut, inclusiv un gol în poarta rivalilor din nordul Londrei, Spurs.

Cifrele lui Lacazette la Arsenal:

  • Meciuri: 91
  • Goluri: 38
  • Assist-uri: 18
Lacazette ar putea intra pe teren luni, atunci când în etapa a noua din Premier League se întâlnesc Sheffield United și Arsenal. Sheffield United - Arsenal este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 HD de la ora 22.00, ora României.
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24
Premier League
Gabriel, mesaj războinic după înfrângerea cu City: "Pentru această echipă, voi alerga până voi muri"
01/01/2022 LA 18:26