Fotbal
Premier League

Anunțul făcut de Klopp, după ce doi jucători s-au transferat de la Liverpool în doar 24 de ore

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Jürgen Klopp nu se teme că Liverpool va avea un lot prea restrâns pentru viitoarea stagiune

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
28/07/2020 la 09:54

Liverpool s-a despărțit ieri oficial de doi jucători, după ce Lovren și Lallana au semnat cu Zenit, respectiv Brihton. Jurgen Klopp nu e deranjat că lotul său nu va fi foarte numeros sezonul viitor, dorind ca toți cei rămași pe Anfield să primească mai multe șanse.

Pentru campioana Angliei perioada de mercato din această vară va fi una liniștită. Clubul are probleme financiare, în ciuda câștigării titlului, după ce a părăsit Champions League încă din faza optimilor. În plus, pandemia face ca Liverpool să piardă aproximativ un milion de euro pentru fiecare meci disputat pe teren propriu, cât e rețeta financiară pentru un meci organizat pe Anfield.

Premier League

Gerrard, invitat la petrecerea de titlu a lui Liverpool. Un caracter uriaș: de ce a refuzat Stevie G

01/08/2020 LA 15:46

Astfel, chiar dacă Lovren a plecat la Zenit, iar Lallana a semnat cu Brighton (foto sus), Klopp nu caută cu orice preț să găsească înlocuitori pentru aceștia. Germanul a explicat de ce e mult mai interesat de calitatea din lot în detrimentul cantității, chiar dacă admite că stagiunea viitoare va fi una care se desfășoară după coordonate diferite.

Sezonul în Premier League va dura mai puțin, dar Jurgen Klopp spune că Liverpool e pregătită

Din cauza crizei COVID-19, sezonul recent încheiat din Premier League a fost împins până spre finalul lui iulie, astfel că noua stagiune va începe pe 12 septembrie. Cum în vara anului viitor are loc Euro, meciurile din campionate se vor termina în mai, ceea ce duce la o aglomerare a etapelor.

"Ne așteaptă un sezon incredibil de intens, care va fi mai scurt cu 4 săptămâni decât unul normal. Va fi ceva unic, dar suntem pregătiți de o astfel de provocare. Scenariul perfect pentru un antrenor ar fi să aibă 40 de jucători la dispoziție. Să folosești 20 dintre ei timp de trei săptămâni, apoi să îi utilizezi pe ceilalți 20. Dar acest lucru nu se întâmplă nicăieri în lume, evident. Sincer, eu prefer să am un lot mai restrâns, dar de calitate. Vreau să le dau șanse tuturor, e greu pentru cineva să nu joace o perioadă lungă și apoi să îl introduci și să te aștepți să fie decisiv. Eu am încredere în toți jucătorii de la Liverpool, avem și niște fotbaliști tineri care ne vor ajuta din ce în ce mai mult", a spus Klopp, citat de The Mirror.

Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.

Fotbal

Au plecat 2, urmează alți 7! Revoluție la Liverpool + anunțul făcut de Klopp

29/07/2020 LA 05:52
Fotbal

Klopp nu are rival când vine vorba de complimente! "M-am simțit ca și cum l-am întâlnit pe Papa"

28/07/2020 LA 07:08
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueLiverpoolJürgen KloppMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol