Pentru campioana Angliei perioada de mercato din această vară va fi una liniștită. Clubul are probleme financiare, în ciuda câștigării titlului, după ce a părăsit Champions League încă din faza optimilor. În plus, pandemia face ca Liverpool să piardă aproximativ un milion de euro pentru fiecare meci disputat pe teren propriu, cât e rețeta financiară pentru un meci organizat pe Anfield.
Astfel, chiar dacă Lovren a plecat la Zenit, iar Lallana a semnat cu Brighton (foto sus), Klopp nu caută cu orice preț să găsească înlocuitori pentru aceștia. Germanul a explicat de ce e mult mai interesat de calitatea din lot în detrimentul cantității, chiar dacă admite că stagiunea viitoare va fi una care se desfășoară după coordonate diferite.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38

Sezonul în Premier League va dura mai puțin, dar Jurgen Klopp spune că Liverpool e pregătită

Din cauza crizei COVID-19, sezonul recent încheiat din Premier League a fost împins până spre finalul lui iulie, astfel că noua stagiune va începe pe 12 septembrie. Cum în vara anului viitor are loc Euro, meciurile din campionate se vor termina în mai, ceea ce duce la o aglomerare a etapelor.
"Ne așteaptă un sezon incredibil de intens, care va fi mai scurt cu 4 săptămâni decât unul normal. Va fi ceva unic, dar suntem pregătiți de o astfel de provocare. Scenariul perfect pentru un antrenor ar fi să aibă 40 de jucători la dispoziție. Să folosești 20 dintre ei timp de trei săptămâni, apoi să îi utilizezi pe ceilalți 20. Dar acest lucru nu se întâmplă nicăieri în lume, evident. Sincer, eu prefer să am un lot mai restrâns, dar de calitate. Vreau să le dau șanse tuturor, e greu pentru cineva să nu joace o perioadă lungă și apoi să îl introduci și să te aștepți să fie decisiv. Eu am încredere în toți jucătorii de la Liverpool, avem și niște fotbaliști tineri care ne vor ajuta din ce în ce mai mult", a spus Klopp, citat de The Mirror.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02