Son a fost eliminat în meciul dintre Tottenham și Chelsea, pierdut de formația lui Mourinho în ultima etapă, scor 0-2. Jucătorul de 27 de ani a avut o ieșire nervoasă în minutul 62 al confruntării din Premier League și l-a lovit pe Rudiger cu piciorul în mod intenționat, după un duel banal la mijlocul terenului. După intervenția tehnologiei VAR, arbitrul i-a arătat lui Son cartonașul roșu, lucru care a pus capăt speranțelor celor de la Spurs în contextul unei eventuale reveniri pe tabelă.
https://i.eurosport.com/2019/12/25/2742269.jpg
La finalul partidei, oficialii FA (Football Association) i-au acordat lui Son o suspendare de trei meciuri, toate într-un interval de o săptămână: cu Brighton, pe teren propriu (26 decembrie) și cu Norwich și Southampton, în deplasare (28 decembrie, respectiv 1 ianuarie).
Premier League
Alexander-Arnold a dezvlăuit numele starurilor pe care i-ar vrea la Liverpool. Ambii sunt din Anglia
24/12/2021 LA 15:47
În urma sancțiunii primite de sud-coreean, oficialii lui Spurs au considerat că decizia a fost mult prea dură și au făcut apel către FA pentru o eventuală anulare a perioadei de suspendare. Aceasta nu a fost posibilă, însă, iar formația pregătită de Jose Mourinho va încheia anul fără unul dintre jucătorii săi exponențiali din faza ofensivă.
https://i.eurosport.com/2019/12/25/2742266.jpg

Son, eliminat de 3 ori în 2019

A fost al treilea cartonaș roșu primit de Son în 2019, după cele din partidele cu Bournemouth și Everton. La fel ca în cazul actual, oficialii lui Tottenham au făcut apel pentru anularea suspendării și în celelalte două situații, dar atunci rezultatul primit de Son a fost pozitiv.
Tottenham a pierdut în weekend al treilea meci în toate competițiile sub comanda lui Jose Mourinho și a coborât pe locul 7 în Premier League, la 6 puncte în spatele zonei care asigură accesul în UEFA Champions League. Următorul meci al londonezilor va fi mâine (ora 14:30) împotriva lui Brighton.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Son s-a întors din armată! Când poate starul lui Spurs să înceapă antrenamentele
17/05/2020 LA 05:30
Premier League
Son a reușit cel mai frumos gol al lunii decembrie, în Premier League. Reacția atacantului lui Spurs
10/01/2020 LA 14:59