Fostul secund al lui Sir Alex Ferguson, Rene Meulensteen, este de părere că Manchester United trebuie să scape de Paul Pogba și să facă toate eforturile pentru a-l aduce pe Old Trafford pe mijlocașul lui Aston Villa, Jack Grealish, pentru care au mai făcut o ofertă în vara anului trecut.
Grealish a fost dorit neapărat de Manchester United în vara lui 2020, însă oferta de 80 de milioane de lire sterline înaintată de oficialii "diavolilor" a fost respinsă. Jurnaliștii de la The Telegraph susțineau atunci că prețul cerut de formația de pe Villa Park pentru starul său este de minim 100 de milioane de lire sterline. Totuși, Meulensteen crede că șefii de pe Old Trafford trebuie să facă o nouă încercare pentru obținerea semnăturii lui Aston Villa.

Manchester United, sfătuită să scape de Pogba și să-l aducă pe Grealish

Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Fostul asistent al lui Sir Alex Ferguson spune că Grealish "are ADN pentru Man United" și ar putea aduce o schimbare majoră în jocul echipei antrenate acum de Ole Gunnar Solskjaer. Acesta din urmă are de gând, transmite presa din Anglia, să scape în vară de 10 fotbaliști, printre care și Paul Pogba.
"Cred că Solskjaer are nevoie de un mijlocaș creative care să poată să susțină și defensive, așa cum face Fernandinho la Manchester City, Fabinho la Liverpool. Pogba creează un dezechilibru în echipa pe care o vrea Solskjaer. Cred că cea mai bună opțiune e să iei de pe urma lui niște bani și să te uiți în jur, să vezi ce ai nevoie. Eu l-aș vinde și aș căuta să reconstruiesc cu banii de pe urma lui. Un jucător ca Grealish îi trebuie echipei, are ADN pentru Man United", a spus Meulensteen.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Serie A
Când va reveni Paul Pogba la antrenamente, după operație suferită la începutul săptămânii
08/09/2022 LA 09:46
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față despre relația cu Neymar și "cazul vrăjitorului" angajat de Pogba
06/09/2022 LA 09:03