Fostul secund al lui Sir Alex Ferguson, Rene Meulensteen, este de părere că Manchester United trebuie să scape de Paul Pogba și să facă toate eforturile pentru a-l aduce pe Old Trafford pe mijlocașul lui Aston Villa, Jack Grealish, pentru care au mai făcut o ofertă în vara anului trecut.
Grealish a fost dorit neapărat de Manchester United în vara lui 2020, însă oferta de 80 de milioane de lire sterline înaintată de oficialii "diavolilor" a fost respinsă. Jurnaliștii de la The Telegraph susțineau atunci că prețul cerut de formația de pe Villa Park pentru starul său este de minim 100 de milioane de lire sterline. Totuși, Meulensteen crede că șefii de pe Old Trafford trebuie să facă o nouă încercare pentru obținerea semnăturii lui Aston Villa.

Manchester United, sfătuită să scape de Pogba și să-l aducă pe Grealish

Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
25/09/2021 LA 08:29
Fostul asistent al lui Sir Alex Ferguson spune că Grealish "are ADN pentru Man United" și ar putea aduce o schimbare majoră în jocul echipei antrenate acum de Ole Gunnar Solskjaer. Acesta din urmă are de gând, transmite presa din Anglia, să scape în vară de 10 fotbaliști, printre care și Paul Pogba.
"Cred că Solskjaer are nevoie de un mijlocaș creative care să poată să susțină și defensive, așa cum face Fernandinho la Manchester City, Fabinho la Liverpool. Pogba creează un dezechilibru în echipa pe care o vrea Solskjaer. Cred că cea mai bună opțiune e să iei de pe urma lui niște bani și să te uiți în jur, să vezi ce ai nevoie. Eu l-aș vinde și aș căuta să reconstruiesc cu banii de pe urma lui. Un jucător ca Grealish îi trebuie echipei, are ADN pentru Man United", a spus Meulensteen.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
20/09/2021 LA 06:26