Arsenal traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului cu Mikel Arteta la cârma trupei de pe Emirates, iar "tunarii" par din ce în ce mai descurajați privind spre duelurile următoare din Premier League. Conducerea de pe Emirates ia deja măsuri pentru eventuală retrogradare a lui Arsenal în Championship, fapt care nu mai ține acum de aspectul imaginației.
Din acest motiv, jucătorii lui Mikel Arteta vor fi nevoiți să renunțe la 25% din salariu dacă echipa va evolua sezonul viitor în eșalonul secund din Anglia. "Tunarii" au doar patru puncte peste echipele aflate în zona destinată retrogradării în Premier League, ei obținând doar patru victorii în cele 14 meciuri disputate până acum în sezonul actual.

Arsenal, pregătiri pentru retrogradare! Contractele jucătorilor, completate cu clauze speciale

Cupa Mondială FIFA
Brazilia și Elveția, ultimele echipe calificate în optimile Cupei Mondiale! Tabloul complet
IERI LA 20:59
În timp ce mulți dintre iubitorii fotbalului din Premier League sunt sceptici privind retrogradarea lui Arsenal, șefii trupei antrenate de Mikel Arteta și-au luat deja măsuri de precauție privind veniturile echipei în cazul în care Arsenal va merge în Championship anul viitor, astfel că oficialii de pe Emirates au completat contractele jucătorilor cu clauze speciale.
De altfel, această practică este obișnuită printre cluburile care se luptă întreg sezonul să evite retrogradarea. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Arsenal să aibă nevoie de o asemenea măsură, însă șefii de pe Emirates știu că trebuie să ia atitudine. Potrivit The Mail, lotul lui Arsenal va pierde în total aproape 38 de milioane de lire sterline din salarii dacă va ajunge în Championship.
În timp ce Mesut Ozil, cel mai bine plătit jucător al lui Arsenal (350.000 de lire sterline pe săptămână), este așteptat să plece în vară, Mikel Arteta i-ar avea în continuare la dispoziție pe Pierre-Emerick Aubameyang (300.000 de lire sterline pe săptămână) și Willian (200.000 de lire sterline pe săptămână).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
30/11/2022 LA 20:01
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
28/11/2022 LA 18:52